ΑρχικήinetΗ Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει και τα Windows 7

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει και τα Windows 7

windows-7Γνωρίζουμε ότι τα Windows XP θα σταματήσουν υποστηρίζονται από την Microsoft στις 8 Απριλίου του 2014, και ήδη πάρα πολλοί αλλάζουν λειτουργικό. Παρόλα αυτά, παρά την επιθετική εκστρατεία marketing της Microsoft για τα νέα Windows 8 και 8.1, αρκετός κόσμος επιλέγει να αναβαθμίσει σε Windows 7, τα οποία είναι μια πλατφόρμα αρκετά φιλική προς το χρήστη.

Η Microsoft όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί, αφού στόχος της είναι η προώθηση των Windows 8 και Windows 8.1.

Ο Paul Thurrot με μια δημοσίευση του στο WindowsITPro αναφέρει ότι η Microsoft θέλει να αποφύγει την διαδικασία της μετακίνησης των χριστών της σε μια νεότερη πλατφόρμα και για αυτό τον λόγο θα σταματήσει να υποστηρίζει και τα Windows 7.

Ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να προωθεί τόσο τα Windows 8, αναγκάζοντας εκείνους που θέλουν να αλλάξουν λειτουργικό σύστημα να είναι εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά της εταιρείας.

Η υποστήριξη για τα Windows 7 θα τελειώσει στις 13 Ιανουαρίου του 2015, ενώ η εκτεταμένη υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και μια σειρά από κρίσιμα patches ασφαλείας, θα τελειώσει στις 14 Ιανουαρίου του 2015.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS