ΑρχικήinetΠιλότος της United υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε κατά την διάρκεια της...

Πιλότος της United υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε κατά την διάρκεια της πτήσης

Και αν σου κάτσει?

Αεροσκάφος της United που πετούσε από το Χιούστον του Τέξας στο Σιάτλ,  έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Boise του Idaho, γιατί ό πιλότος του σκάφους υπέστει καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια της πτήσης…..

Το πλήρωμα που παρενέβη ζήτησε βοήθεια από τον πύργο ελέγχου αλλά και από τους επιβάτες της πτήσης. Ζήτησαν από την ενδοεπικοινωνία αν υπάρχουν τυχόν γιατροί στο σκάφος.

Στον ασύρματο ακούστηκε η εξής έκκληση για βοήθεια:  «Κάνουμε στον πιλότο θωρακικές συμπιέσεις αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι σίγουρος πως είναι η κατάστασή του […] Μπορείτε να έχετε ένα ασθενοφόρο και ίσως μερικές φουσκωτές σκάλες στο διάδρομο προσγείωσης; ».

Το Boeing 737 προσγειώθηκε με ασφάλεια έχοντας 161 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος στο αεροπλάνο, αναφέρει το  ABC News. Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Saint Alphonsus, όπου διακομίσθει ο ασθενής, επιβεβαίωσε στο ABC News ότι ο πιλότος πέθανε.

Η United δεν σχολίασε την κατάσταση του πιλότου. “Είμαστε λυπημένοι με την επιβεβαιώση ότι ένας εργαζόμενος της εταιρείας μας απεβίωσε χθες το βράδυ. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του αυτή τη στιγμή », δήλωσε εκπρόσωπος United το πρωί της Παρασκευής.  

Η είδηση θεωρείται αρκετά περίεργη, δεδομένου ότι οι πιλότοι μίας τόσο μεγάλης αεροπορικής εταιρείας περνάνε ετήσιο checkup.  Σίγουρα πάντως, ο οργανισμός αεροπορικών ατυχημάτων θα πρέπει να διερευνήσει πλήρως το θέμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS