ΑρχικήinetΜετά το κουμπί εκκίνησης, η Microsoft διαφημίζει ένα άλλο χαρακτηριστικό των Windows...

Μετά το κουμπί εκκίνησης, η Microsoft διαφημίζει ένα άλλο χαρακτηριστικό των Windows 8.1 – Βίντεο

Είμαστε μόλις λίγες εβδομάδες από τη είσοδο των Windows 8.1 στην αγορά και η Microsoft προετοιμάζει το έδαφος στοχεύοντας διαφημιστικά και σε άλλα χαρακτηριστικά του λειτουργικού της συστήματος.

Μετά την παρουσίαση του κουμπιού Έναρξης , η Microsoft φέρνει στο προσκήνιο ένα άλλο χαρακτηριστικό των Windows 8.1, προσπαθώντας έτσι να τονίσει ότι το νέο ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών.

Η ενσωματωμένη υποστήριξη SkyDrive επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα αρχεία τους που είναι αποθηκευμένα σε cloud, χωρίς ακόμη και κλείσιμο της Modern UI, δεν έχει σημασία αν μιλάμε για φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, ή οποιουδήποτε άλλου είδους φωτογραφίες.

“Το SkyDrive είναι δωρεάν online υπηρεσία αποθήκευσης της Microsoft που σας επιτρέπει να έχετε πάντα τα αρχεία σας μαζί σας σε όλες τις συσκευές σας. Είναι ενσωματωμένο στα Windows 8.1, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείσετε για το πως θα το εγκαταστήσετε, και ότι οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που τραβάτε σε από τον 8.1 υπολογιστή σας αυτόματα θα αποθηκεύεται στο SkyDrive ” αναφέρει η Microsoft στο παραπάνω βίντεο.

Τα Windows 8.1 έχει οριστεί σε βγουν στον αέρα στις 18 Οκτωβρίου, οπότε αναμένουμε περισσότερα από αυτά τα διαφημιστικά clips όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία αυτή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS