ΑρχικήinetH kυβέρνηση των ΗΠΑ διέκοψε όλες τις ιστοσελίδες της, καθώς και τους...

H kυβέρνηση των ΗΠΑ διέκοψε όλες τις ιστοσελίδες της, καθώς και τους λογαριασμούς της στα Twitter, Facebook και Instagram

US-Government-Shuts-Down-All-of-Its-Websites-Twitter-Facebook-and-Instagram-Accounts

Η Αμερικανική ομοσπονδία έκλεισε σήμερα, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι οι ΗΠΑ είναι η χώρα όλων των δυνατοτήτων. Όλες οι ιστοσελίδες της είναι κάτω, καθώς επίσης και λογαριασμοί της στα social media.

Όλοι οι μη-βασικές διοικητικές ή κυβερνητικές υπηρεσίες ουσιαστικά κλείσει. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι άνεργοι και δεν θα πληρώνονται όσο διαρκεί η παύση λειτουργίας.

Ακόμη και η NASA θα κρατήσει μόνο τις πιο κρίσιμες αποστολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Όσο για σήμερα, οι περισσότερες ιστοσελίδες της κυβέρνησης των ΗΠΑ έχουν κλείσει ή έχουν αναρτήσει προειδοποιητικές πινακίδες.Το ίδιο ισχύει και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το Twitter, το Facebook, το Instagram, το Google+ και ούτω καθεξής.

Οι περισσότερες επίσημες ιστοσελίδες δείχνουν μια απλή σελίδα που αναφέρει ότι είναι κάτω και αυτό οφείλεται στο αδιέξοδο του προϋπολογισμού.

Η σελίδα USA.gov μόλις και μετά βίας λειτουργεί, αλλά κυρίως για να τονίσει τη προειδοποίηση για το κλείσιμο. Υπάρχει επίσης και μια σύνδεση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια έκτακτης ανάγκης όλων των κλάδων της κυβέρνησης.

Είναι μια γελοία κατάσταση, που τελικά την πληρώνει ο απλός πολίτης μιά και όλο αυτό το διάστημα δεν θα πληρώνεται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS