ΑρχικήinetΕπιτέλους! Η Yahoo μόλις ανακοίνωσε το Second Sign-in Verification και την εφαρμογή...

Επιτέλους! Η Yahoo μόλις ανακοίνωσε το Second Sign-in Verification και την εφαρμογή App Passwords

yahoo log inΠροκειμένου να ενισχύσει την ασφάλεια των χρηστών της και των δεδομένων τους, η Yahoo επιτέλους ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά. Με δύο διαφορετικές επιλογές επαλήθευσης εισόδου και μια εφαρμογή κινητού που θα δίνει κωδικούς ασφαλείας όποτε τους χρειαστείτε, η ιστοσελίδα μπορεί επιτέλους να θεωρηθεί ασφαλής.

Το πρώτο νέο χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με την επαλήθευση δύο παραγόντων της Google, αφού με δύο επιλογές επαλήθευσης sign-in η Yahoo προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι προσβάσιμος από μια άγνωστη συσκευή, η Yahoo θα απαιτεί επαλήθευση μέσω κάποιας ερώτησης ασφαλείας σας ή τον αριθμό του κινητού σας.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι ορισμένες εφαρμογές, όπως τα Mail apps για iOS και Android, δεν έχουν ακόμα την υπηρεσία δεύτερης επαλήθευσης της Yahoo. Για το λόγο αυτό και μέχρι ίσως να αναβαθμίσει τις κινητές εφαρμογές της η εταιρεία έχει διαθέσει το App Passwords.

Η νέα εφαρμογή θα σας δίνει προσωρινούς κωδικούς πρόσβασης. Μόλις τους εισάγετε στο πεδίο κωδικού πρόσβασης μιας εφαρμογής, η εφαρμογή και η συσκευή σας θα συνδεθεί και δεν θα πρέπει να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης.

Για κάθε νέα εφαρμογή, ή συσκευή, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο προσωρινό κωδικό αναγνώρισης. Αν πάλι θέλετε να ανακαλέσετε την πρόσβαση σε μια εφαρμογή ή συσκευή, μπορείτε να το κάνετε εύκολα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα της Yahoo.

Δείτε το βίντεο της Yahoo.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS