ΑρχικήinetΗ οθόνη Retina θα καθυστερήσει το iPad mini 2

Η οθόνη Retina θα καθυστερήσει το iPad mini 2

Η Apple δεν θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει το iPad mini 2 με Retina για φέτος, επειδή οι ​​προμηθευτές της την καθυστερούν όπως αναφέρει το Reuters.
Η δημοσίευση του εγκύρου πρακτορείου ειδήσεων αναφέρει ότι η Apple καθυστερεί την κυκλοφορία της δεύτερης γενιάς του iPad mini, το οποίο θα έφερνε οθόνη Retina και διάφορες άλλες βελτιώσεις.

iPad mini 2

“Ο λόγος για τις καθυστερήσεις είναι η κατασκευή των οθονών Retina για το iPad Mini”. Οι πληροφορίες λένε ότι ένας από τους προμηθευτές ανέφερε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις για την πιστοποίηση της Apple”, σύμφωνα με την δημοσίευση.

Μια οθόνη Retina χρησιμοποιεί πολύ περισσότερη ισχύ μπαταρίας από μια συμβατική οθόνη και η Apple πρέπει να είναι προσεκτική για να μην υποβαθμίσει την ήδη διαφημιζόμενη 10-ωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του mini tablet.

Ένας πιο γρήγορος επεξεργαστής που υποτίθεται ότι θα φέρει το νέο tablet, θα έχει επιπτώσεις στην μπαταρία. Έτσι η Apple θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η οθόνη Retina θα χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο που απαιτείται για να φτάσει το tablet από το πάνελ παραγωγής στον καταναλωτή δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ποσότητες μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, αναφέρει το Reuters.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS