ΑρχικήinetHackers χτύπησαν την Adobe και απέκτησαν πληροφορίες από 2.9 εκατομμύρια κάρτες

Hackers χτύπησαν την Adobe και απέκτησαν πληροφορίες από 2.9 εκατομμύρια κάρτες

adobeΗ Adobe Systems Inc, δήλωσε ότι από μια κυβερνο-επίθεση, τα συστήματά της παραβιάστηκαν και οι επιτιθέμενοι κατάφεραν να αποκτήσουν πληροφορίες από τις πιστωτικές κάρτες 2.9 εκατομμυρίων πελατών της.

Οι επιτιθέμενοι, ήταν σε θέση να αποκτήσουν τα ονόματα των πελατών τους, και τους κρυπτογραφημένους αριθμούς πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, ημερομηνίες λήξης και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τις παραγγελίες των πελατών της από όλο τον κόσμο.
Η Adobe προειδοποίησε όλους τους πελάτες της και τους ζήτησε να αλλάξουν κωδικούς πρόσβασης. Έχει προειδοποιήσει επίσης τις τράπεζες να σταματήσουν τις συναλλαγές για να προστατέψει τους λογαριασμούς των πελατών της. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές αρχές για να ανακαλύψουν από που προήλθε η επίθεση, όπως αναφέρει το AP.

Οι Hackers μαζί με τις κρυπτογραφημένες πληροφορίες από τις κάρτες των πελατών της φαίνεται ότι μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση και στον πηγαίο κώδικα τριών προϊόντων της εταιρείας, το Acrobat, το ColdFusion και το ColdFusion Builder.

Οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν 64 σεντς και έκλεισαν στα 50,88 δολάρια την Πέμπτη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS