ΑρχικήinetiPhone 5s / iOS 7 συμβουλές και κόλπα, κατ'ευθείαν από την Apple

iPhone 5s / iOS 7 συμβουλές και κόλπα, κατ’ευθείαν από την Apple

iPhone-5s-iOS7-Tips-and-Tricks-Straight-from-Apple

Η Apple δημοσίευσε μία ενότητα  “iPhone 5s Συμβουλές και Κόλπα” στην ιστοσελίδα της, αναλύοντας τις ιδιαιτερότητες σε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, όπως η φωτογραφία, Siri, Mail και  Settings Panel.

Το  “iPhone 5s Συμβουλές και Κόλπα” κείμενο δεν είναι αναλυτικότατο, αλλά εξηγεί όλες τις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου για στους νέους, καθώς και στους έμπειρους χρήστες που έχουν “χαθεί” στο iOS 7.

Το σεμινάριο ξεκινά με τη φωτογραφία, η οποία φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό γνώρισμα του iPhone στις μέρες μας, με την Apple προσφέρει συμβουλές σχετικά με την κοινή χρήση πολλών φωτογραφιών, χρησιμοποιώντας το Panorama και τη λειτουργία ριπής.

Το έγγραφο κινείται στη συνέχεια σε χειρισμούς (με συμβουλές για τη διαχείριση των e-mail και την επίκληση της αναζήτησης Spotlight), Χάρτες (γρήγορη διαδρομή, Flyover, sharing pins) , το Siri, το Ημερολόγιο, τη εφαρμογή Μουσικής (λίστες αναπαραγωγής, ραδιοφωνικούς σταθμούς, αγορά από το iTunes Radio), Mail, Safari, ασύρματα, Ρυθμίσεις και πυξίδα.

Για μια πιο λεπτομερή επισκόπηση όλων των χαρακτηριστικών σε iOS 7, η Apple παραπέμπει τους πελάτες στον πλήρη iPhone Οδηγό χρήσης (που βρίσκεται στο ίδιο το iPhone).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS