ΑρχικήinetScam μηνύματα στο Facebook: Κερδίστε ένα iPhone 6 δωρεάν

Scam μηνύματα στο Facebook: Κερδίστε ένα iPhone 6 δωρεάν

iPhone-6-like-farming-scam

Τώρα που το iPhone 5s δεν είναι και τόσο ενδιαφέρον πια, οι απατεώνες και εγκληματίες του κυβερνοχώρου έχουν αρχίσει να δελεάζουν τους χρήστες με μηνύματα του τύπου  “κερδίστε ένα  iPhone 6 δωρεάν“.

Το Hoax Slayer έχει εντοπίσει μια απάτη στο Facebook που υπόσχεται ένα δωρεάν iPhone 6 σε οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να μοιραστεί το εν λόγω μήνυμα.

Στόχος των απατεώνων είναι να προωθήσουν μία ψεύτικη σελίδα στο Facebook. Μόλις η σελίδα μαζέψει αρκετά “likes”, μπορεί να πωληθεί ή να χρησιμοποιηθεί για άλλες απάτες.

Η κοινή χρήση και το like σε μια απατηλή σελίδα ίσως δεν φαίνεται και μεγάλο ζήτημα. Ωστόσο, εκείνοι που το κάνουν πραγματικά συμβάλουν στην επιτυχία της μελλοντικής απάτης που θα φαίνεται πιο νόμιμη, λόγω του μεγάλου αριθμού των υπαρκτών λογαρισμών των likers.

Είναι αβέβαιο το πότε η Apple θα ξεκινήσει το iPhone 6. Έως ότου η συσκευή να ανακοινωθεί από την Apple, μην εμπιστεύεστε κανένα διαγωνισμό που ισχυρίζεται ότι μπορείτε να κερδίσετε ένα τέτοιο smartphone.

Μην μας πείτε πάντως ότι οι απατεώνες δεν έχουν χιούμορ, όσοι γνωρίζουν τι υπάρχει στην αγορά και πότε βγήκε πρέπει να έσκασαν στα γέλια μόλις το είδαν !!!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS