ΑρχικήinetΠροειδοποίηση: To iPhone 5s λυγίζει εύκολα, μην το βάζετε στην πίσω τσέπη...

Προειδοποίηση: To iPhone 5s λυγίζει εύκολα, μην το βάζετε στην πίσω τσέπη σας

Warning-iPhone-5s-Bends-Easily-Don-t-Wear-It-In-Your-Back-Pocket

Οι εκθέσεις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σχετικά με τυχόν ελατώματα σχεδιασμού στο iPhone 5s. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το τηλέφωνο είναι εύκαμπτο, και αναφέρουν ότι προκλήθηκε ζημιά, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι χάθηκε το μπλε.

[one_third]Warning-iPhone-5s-Bends-Easily-Don-t-Wear-It-In-Your-Back-Pocket-2[/one_third]
Δεν θα δώσουμε υπερβολική πίστη στα παράπονα του ifixit.com, αλλά μας αρέσει το πώς ο Steve Hemmerstoffer (στο Nowhereelse.fr ) παραδέχεται πως λύγισε το δικό του.

Με μια πρόχειρη μετάφραση από τα Γαλλικά στα Ελληνικά σας διαβάζουμε: «Είναι ευκαιρία για μένα να υπενθυμίσω σε όσους, όπως εγώ, τοποθετούν το iPhone τους σε μία από τις πίσω τσέπες του τζιν τους, ότι δεν θα πρέπει να καθίσετε στο πολύτιμο κινητό σας. Για να μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας αργότερα!!. ”

Προφανώς αυτό συμβαίνει πιο συχνά με το 5S από ό, τι μπορούσε να  συμβεί με το 5 (με τα δύο τηλέφωνα μοιράζονται ένα σχεδόν πανομοιότυπο σασί). Ή μήπως το θέμα πέρνει μία πιο δημοσιογραφική κάλυψη τώρα. Ποιος ξέρει;

Στα τέλη της δεκαετίας ο Steve Jobs θα έλεγε κατά πάσα πιθανότητα ότι “το κρατάτε σε λάθος θέση”, και αυτή τη φορά θα είχε δίκιο, γιατί το αλουμίνιο δεν είναι και το πιο σκληρό από τα μετάλλα, και επίσης λαμβάνοντας υπόψη το πόσο λεπτό είναι το 5s iPhone.

Όπως και να έχει, αρκετοί χρήστες σε όλο τον κόσμο, τοποθετούν εκεί το τηλεφωνό τους ,  και εάν το τηλέφωνο αυτό δεν έχει σχεδιαστεί για να φορεθεί σε μια πίσω τσέπη, η Apple καλά θα έκανε  να κολλήσει ένα προειδοποιητικό αυτοκόλλητο κάπου στην συσκευασία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS