ΑρχικήinetTikker το ρολόι που μετράει τον χρόνο που σας έμεινε

Tikker το ρολόι που μετράει τον χρόνο που σας έμεινε

Πως θα σας φαινόταν αν είχατε ένα ρολόι που μπορεί να σας δείξει τα ακριβή δευτερόλεπτα, λεπτά, μέρες και χρόνια που απομένουν να ζήσετε; Είναι κάπως ανατριχιαστικό δεν νομίζετε;

Το Tikker είναι ένα ψηφιακό ρολόι που μπορεί να καθορίσει πόσος χρόνος σας έχει μείνει. Οι ιδιοκτήτες συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την προσωπική τους ιστορία και την υγεία τους, αφαιρούν την ηλικία τους, από το αποτέλεσμα και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Κάθε ρολόι Tikker έρχεται με ένα ερωτηματολόγιο που ονομάζεται “About Time”. Με το ερωτηματολόγιο αυτό οι ιδιοκτήτες του ρολογιού μέντιουμ, μπορούν να υπολογίσουν τον χρόνο που τους απομένει.

tikker

Παρόλο που αυτή η “ημερομηνία λήξης” ακούγεται αρκετά τρομακτική, πρόθεση του Tikker είναι να βοηθήσει τους χρήστες να αποφύγουν κάθε σπατάλη χρόνου στη ζωή τους.

“Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και να κάνουμε καλύτερες επιλογές, αν είμαστε πιο ενήμεροι για την επερχόμενη λήξη της ζωής μας. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική.” ανέφερε ο Fredrik Colting, δημιουργός του Tikker, στο Mashable.

Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, το Tikker είναι στη φάση αναζήτησης χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 3.000 δολάρια. Όσοι καταθέσουν 39 δολάρια ή περισσότερα θα λάβουν ένα ρολόι Tikker τον Απρίλιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS