ΑρχικήinetΤο Πειρατικό Κόμμα της Ρωσίας προσφέρει δωρεάν hosting στη NASA

Το Πειρατικό Κόμμα της Ρωσίας προσφέρει δωρεάν hosting στη NASA

Σε μια δύσκολη στιγμή φαίνονται οι φίλοι και τότε μαθαίνεις ποιος νοιάζεται πραγματικά. Έτσι, σε μια εποχή που η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κατεβάσει ρολά, ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει ποιοι είναι οι φίλοι του. Μία επιστολή από το Πειρατικό Κόμμα της Ρωσίας, αποδεικνύει ποιος νοιάζεται για την Αμερική και γενικότερα για την επιστήμη.

ppr

Οι Πειρατές της Ρωσίας φαίνεται ότι δεν μπορούν να ανεχτούν ότι η ιστοσελίδα της NASA είναι offline. Έτσι όπως αναφέρει το Techdirt, το Πειρατικό Κόμμα της Ρωσίας αποφάσισε να δράσει.

Σε μια επιστολή που ανάρτησαν στο Web site τους οι πειρατές έγραψαν:

Για την NASA των ΗΠΑ από το Πειρατικό Κόμμα της Ρωσίας

Αγαπητοί κυρίες/κύριοι,

Επειδή εμείς νοιαζόμαστε για την κατάσταση της ιστοσελίδα σας λόγω της δημοσιονομικής κρίσης στις ΗΠΑ θα θέλαμε να σας προσφέρουμε bulletproof collocation ή dedicated servers για τη φιλοξενία της πλατφόρμα σας μέχρι το τέλος της κρίσης. Σεβόμαστε την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο, έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε για προγράμματα όπως το PRISM και άλλες παράνομες δραστηριότητες των μυστικών υπηρεσιών. Οι δραστηριότητά σας και η δραστηριότητα των χρηστών σας θα είναι ασφαλής.

Αγαπάμε τον Άρη!

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία αυτή τη στιγμή φιλοξενεί ακόμα τον Edward Snowden όταν τόσες πολλές χώρες αποφάσισαν να μην τον δεχτούν.

Παραδόξως, η Ρώσικη κυβέρνηση δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το Κόμμα των Πειρατών ως πολιτική οργάνωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS