ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy Round είναι εδώ

Το Samsung Galaxy Round είναι εδώ

Το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει μια ευέλικτη οθόνη, το Samsung Galaxy Round παρουσιάστηκε επίσημα στην Νότια Κορέα.

F_006_Dynamic2_Black

Αν και δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στην αγορά ακόμα, η Samsung υποστηρίζει ότι το smartphone θα αρχίσει να πωλείται το αργότερο μέχρι τις 10 Οκτωμβρίου.

Samsung Galaxy Round
Η Samsung δεν αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του Galaxy Round. Αανέφερε μόνο ότι το smartphone μπορεί να υπερηφανεύεται για την τεράστια 5,7 ιντσών full HD (1080p) Super AMOLED ευέλικτη οθόνη που είναι μόνο 7,9 χιλιοστά. Έχει πάχος 7.9 χιλιοστών και ζυγίζει 154 γραμμάρια. Η μπαταρία του είναι 2.800 mAh και θα τρέχει την τελευταία έκδοση του Android Jelly Bean 4.3.

Στο εσωτερικό του, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή quad-core Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2,3 GHz, έχει 3GB μνήμη RAM και 32GB σκληρό. Λάβετε υπόψη η συσκευή διαθέτει επίσης και υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση της μνήμης έως και στα 64GB.

F_007_Dynamic3_Black

Περισσότερα χαρακτηριστικά

Roll Effect: Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ελέγχει τις πληροφορίες, όπως την ημερομηνία, ώρα, αναπάντητες κλήσεις και την μπαταρία εύκολα όταν αρχική οθόνη είναι απενεργοποιημένη.
Gravity Effect: Δημιουργεί οπτική αλληλεπίδραση με την οθόνη με την κλίση της συσκευής
Bounce UX: Επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη μουσική τους ακόμα και όταν η συσκευή είναι
μακριά
Side Mirror: Επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση στη λίστα του περιεχομένου του album με μια αριστερή ή δεξιά κλίση.

Fotos Samsung Tomorrow

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS