ΑρχικήinetMicrosoft MS13-080: διορθώνει επιτέλους το κενό ασφαλείας του Internet Explorer

Microsoft MS13-080: διορθώνει επιτέλους το κενό ασφαλείας του Internet Explorer

internet explorerΗ Microsoft κυκλοφόρησε στο καθιερωμένο Patch της Τρίτης οκτώ νέες ενημερώσεις ασφαλείας. Η μία από αυτές, έρχεται επιτέλους να διορθώσει την ευπάθεια του Internet Explorer.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η ενημέρωση MS13-080 χαρακτηρίζεται σαν κρίσιμη , πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην εγκατάσταση του. Η ενημέρωση MS13 – 080 διορθώνει  συνολικά 10 τρωτά σημεία του  Internet Explorer. Οχτώ από αυτά δεν έχουν δημοσιευτεί αλλά τα 2 κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο.

“Οι πιο σοβαρές ευπάθειες μπορούν να επιτρέψουν απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα αν ένας χρήστης επισκευτεί μια ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer. Ο εισβολέας ο οποίος μπορεί να εκμεταλλεύτεί με επιτυχία την πιο σοβαρή από τις αδυναμίες αυτές θα μπορούσε να αποκτήσει τα ίδια δικαιώματα με τον ιδιοκτήτη. Οι χρήστες των οποίων οι λογαριασμοί έχουν ρυθμιστεί να έχουν λιγότερα δικαιώματα στο σύστημα επηρεάζονται λιγότερο από ότι οι χρήστες που έχουν δικαιώματα διαχειριστή” αναφέρει η Microsoft.

Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας θεωρείται κρίσιμης σημασίας για τους IE6 , IE7 , IE8 , IE9 , και IE10 στα Windows.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS