ΑρχικήinetΔείτε τις επαναστατικές διαφημίσεις της BitTorrent Inc

Δείτε τις επαναστατικές διαφημίσεις της BitTorrent Inc

H BitTorrent Inc, τρέχει αυτή τη στιγμή μια ενδιαφέρουσα και τολμηρή διαφημιστική καμπάνια. Την τελευταία εβδομάδα υπάρχουν αναρτημένες πινακίδες σε πολλές μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Ταν μηνύματα που προβάλουν είναι εντελώς “BitTorrent”! Τι εννοούμε;

BitTorrent-Billboard

Οι πινακίδες αναφέρουν: “Τα δεδομένα σας  ανήκουν στην NSA” ή “Οι καλλιτέχνες πρέπει να παίξουν με τους κανόνες.”

BitTorrent Billboards

Κανείς δεν ήταν σίγουρος ποιος ήταν πίσω από τις διαφημίσεις. Σήμερα λοιπόν μέσω μιας δημοσίευσης του TorrentFreak, μάθαμε ότι η BitTorrent, τρέχει την διαφημιστική καμπάνια.

BitTorrent-NSA-Billboards
The Internet should be regulated, Artists need to play by the rules, And your data should belong to the NSA.

“Οι δηλώσεις αυτές αποτελούν επίθεση στην ελευθερία . Επίσης , ως επί το πλείστον, αποτελούν μια αποδεδειγμένη στάση πολιτισμού στο Διαδίκτυο . ” αναφέρει η BitTorrent.

Όμως  υποστηρίζει η εταιρεία,  έχουμε επιλογή στο θέμα και μπορούμε να πάρουμε πίσω τον έλεγχο του Διαδικτύου.

“Αυτή είναι η γενιά που θα αποφασίσει αν το Διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο που θα ελέγχεται, ή μια πλατφόρμα για την καινοτομία και την ελευθερία . Έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία . Μπορούμε να διαμορφώσουμε τις επόμενες ανθρώπινες σχέσεις . Ένα ελεύθερο και ανοιχτό Internet είναι μια δύναμη για την αλλαγή και τη δημιουργικότητα.  Η ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας όπου οι πολίτες είναι οι εμπλεκόμενοι φορείς  και δεν είναι τα σύνολα δεδομένων” πρόσθεσε η εταιρεία.

InternetRegulated

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS