ΑρχικήinetΈρχονται smartphones με Firefox OS στην Ελλάδα από την Deutsche Telekom

Έρχονται smartphones με Firefox OS στην Ελλάδα από την Deutsche Telekom

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των πρώτων συσκευών με Firefox OS, το ZTE Open και το Alcatel OneTouch, η Mozilla ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να επεκτείνει σταδιακά την πώληση των smartphones με Firefox OS σε περισσότερες αγορές.

ZTE Open

Οι συσκευές με Firefox OS διαφέρουν από τα περισσότερα smartphones, καθώς τρέχουν με μια πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό πάνω σε HTML5. Η Mozilla, δημιουργός της πλατφόρμας, έχει αναφέρει ότι οι συσκευές που τρέχουν το λογισμικό τους θα στοχεύουν ιδιαίτερα τις αναδυόμενες αγορές, όπως αναφέρει το TNW.

Τα τηλέφωνα με Firefox OS είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην Ισπανία, την Κολομβία και τη Βενεζουέλα μέσω της Telefonica, και στην Πολωνία μέσω της Deutsche Telekom. Η Telefonica θα ξεκινήσει την διανομή των συσκεών σε τρεις αγορές της Λατινικής Αμερικής στο 4ο τρίμηνο του 2013, ενώ η Deutsche Telecom έχει αρχίσει τις πωλήσεις στη Γερμανία και θα φέρει τις πρώτες συσκευές στην Ελλάδα και την Ουγγαρία σύντομα. Η Mozilla ανακοίνωσε επίσης ότι η Telenor επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα τηλέφωνα στην Ουγγαρία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο από το τέλος του τρέχοντος έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS