ΑρχικήinetΗ Google δίνει πρόσβαση προβολής των Google Docs ακόμα και σε αυτούς...

Η Google δίνει πρόσβαση προβολής των Google Docs ακόμα και σε αυτούς που δεν διαθέτουν Gmail

Η Google πραγματοποίησε ορισμένες τροποποιήσεις στον τρόπο μπορεί κάποις να μοιραστεί τα έγγραφα του Google Docs. Πριν από αυτές τις αλλαγές η εταιρεία διέθετε την υπηρεσία μόνο σε αυτούς που είχαν ένα email από το Gmail. Από σήμερα ο καθένας μπορεί έχει πρόσβαση προβολής των αρχείων ακόμα και χωρίς Gmail. Βέβαια το κόλπο είναι ότι ενώ η Google δίνει ελεύθερη πρόσβαση προβολής δεν δίνει πρόσβαση για επεξεργασία χωρίς λογαριασμό στην υπηρεσία της Gmail.
google docs
Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου απλά θέλουμε να μοιραστούμε ένα έγγραφο, όμως πριν κρίνουμε βιαστικά διαβάστε παρακάτω.

“Τα κοινόχρηστα αρχεία που δεν συνδέονται με έναν υπάρχοντα Λογαριασμό Google μπορούν να προβληθούν χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν νέο Λογαριασμό από την Google,” εξηγεί η εταιρεία.

Σκεφτείτε όμως λίγο, ότι για να μπορέσει να δει κάποιος το έγγραφο χωρίς να συνδεθεί με την υπηρεσία θα πρέπει να είναι ορατό σε όλο το Διαδίκτυο.

Οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με αυτόν τον τρόπο μόνο αν δεν έχετε πρόβλημα αν ξαφνικά το δείτε να υπάρχει αναρτημένο παντού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS