ΑρχικήinetΤο Google Slides υποστηρίζει πλέον Widescreen οθόνες και Master σελίδες

Το Google Slides υποστηρίζει πλέον Widescreen οθόνες και Master σελίδες

Google-Slides-Goes-Widescreen-Adds-Master-Pages

Ο editor του Google Drive’s Slides τρέχει τώρα με νέα χαρακτηριστικά.

Το πρώτο νέο χαρακτηριστικό είναι ότι οι διαφάνειες υποστηρίζουν πλέον παρουσιάσεις σε ευρεία οθόνη (widescreen) και, επιπλέον, αυτή η μορφή είναι η προεπιλογή του προγράμματος.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση μίας ολόκληρης  παρουσίασης βάση μίας νέας “master” διαφάνειας.

Αλλά, ας το αναλύσουμε λίγο παραπάνω …

Όπως και στο το Google notes, οι widescreen οθόνες έρχονται εδώ και καιρό σαν προεπιλογή και οι περισσότερες συσκευές και οθόνες των υπολογιστών έρχονται σε widescreen format πιά. Είναι πολύ φυσικό και οι παρουσιάσεις να προχωρήσουν στο widescreen format,  και αυτός είναι ο λόγος που όλες οι διαφάνειες στο Google Drive’s Slides είναι πλέον μεγάλες, από προεπιλογή, αν και μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά μορφή, αν θέλετε.

Οσο αφορά την δεύτερη αλλαγή στα χαρακτηριστικά μπορούμε να πούμε ότι έχετε πλεόν την δυνατότητα να προσαρμόσετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τα σχέδια, για όλες τις σελίδες, τροποποιώντας μόνο την μία, την master δηλαδή. Ωστόσο, μεμονωμένες διαφάνειες μπορούν να έχουν συγκεκριμένες μορφές, αν χρειαστεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS