ΑρχικήinetΘα ανακοινώσει η Samsung το Galaxy S5 τον Ιανουάριο;

Θα ανακοινώσει η Samsung το Galaxy S5 τον Ιανουάριο;

Σύμφωνα με αρκετά Κορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και εσωτερικής πηγές μέσα στη Samsung, η γνωστή εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Galaxy S5 αρκετά πιο νωρίς από την αναμενόμενη ημερομηνία και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο.
Ο λόγος όπως φαίνεται σύμφωνα με τις πηγές είναι οι πωλήσεις του Galaxy S4 οι οποίες αν και είναι υψηλές, εντούτοις δεν ικανοποιούν τη Samsung η οποία περίμενε πολύ περισσότερες. Ως αποτέλεσμα, το Galaxy S5 υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στα μέσα Ιανουαρίου αντί για τον Μάρτιο όπως έγινε με το Galaxy S4 και τον Μάιο για το Galaxy S3.

samsung s5

Βέβαια η ανακοίνωση για τον Ιανουάριο δε σημαίνει ότι η κυκλοφορία της συσκευής θα γίνει τον ίδιο μήνα, με το πιθανότερο σενάριο να δείχνει το Φεβρουάριο για μήνα κυκλοφορίας.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S5, σ’ αυτά περιμένουμε να ξεχωρίζει το Exynos 5430 soc το οποίο θα διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή αλλά και με υποστήριξη 64bit αρχιτεκτονικής. Η κάμερα αναμένεται να αναβαθμιστεί στα 16mp με οπτικό σταθεροποιητή για καλύτερες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό αλλά και τον αισθητήρα εικόνας ISOCELL.

Όλα τα παραπάνω παραμένουν φήμες χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε από τη Samsung αν και με βάση την κυκλοφορία του Galaxy S4 η οποία έγινε 10 μήνες μετά τον προκάτοχο του, σίγουρα δε θα μας εντυπωσίαζε το γεγονός.

insomnia.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS