ΑρχικήinetWeb Macaw το νέο εργαλείο για Web designing

Web Macaw το νέο εργαλείο για Web designing

[one_third]Stop writing code. Start drawing it.[/one_third] Ο σχεδιασμός Web είναι κάτι περισσότερο από απλές εικόνες και κείμενο μαζεμένα σε μια σελίδα. Ίσως αυτά είναι τα υλικά, αλλά μόνο τα υλικά δεν φτάνουν για να δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Στο παρελθόν, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ το Adobe Creative Suite για να στήσουν ιστοσελίδες, ενώ οι προγραμματιστές φαινόταν να προτιμούν το Coda 2. Σας παρουσιάζουμε ένα νέο εργαλείο που όπως δείχνει περιλαμβάνει χαρακτηριστικά από τα δύο παραπάνω.

Αν σας άρεσε η ιδέα, το  Web Macaw είναι το εργαλείο σχεδιασμού που αναπτύσσετε ακριβώς για τις ανάγκες σας. Υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και έχει σαν στόχο να εκσυγχρονίσει την παραγωγή ιστοσελίδων Web σε μία μόνο εφαρμογή. Οι δημιουργοί της νέας εφαρμογής Tom Giannattasio και Adam Christ την περιγράφουν σαν “the code-savvy Web design tool”, δηλαδή “ευκολονόητο εργαλείο σχεδιασμού για το Web”.
Το εργαλείο δημιουργήθηκε σαν ένα πείραμα πριν από ένα χρόνο περίπου, για να “καλύψει το χάσμα μεταξύ των εργαλείων σχεδιασμού και των προγραμμάτων περιήγησης.”

blue-macaw
Στο βίντεο που ετοίμασαν οι δύο προγραμματιστές, παρουσιάζουν τις δυνατότητες του δημιουργώντας μια απλή σελίδα blog με Macaw.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS