ΑρχικήinetH Apple κλέβει βίντεο και το παραποιεί για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους...

H Apple κλέβει βίντεο και το παραποιεί για να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της

apple suxΠριν από λίγο καιρό είχαμε αναφέρει, προβάλλοντας ένα βίντεο για την τρέλα που επικρατούσε έξω από ένα κατάστημα της Apple εν αναμονή του iPhone 5S. Το βίντεο με το όνομα “The Dark Side of the iPhone 5S Lines,” είχε ανέβει στο YouTube από τον Casey Neistat και παρουσίαζε από μια άλλη οπτική γωνία τους τρελαμένους οπαδούς της Apple.

Μπορεί να είναι αλήθεια ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας, αλλά ο Casey Neistat (σκηνοθέτης από την Νέα Υόρκη) δεν ένιωσε καθόλου κολακευμένος όταν έμαθε ότι ένα μέρος της ταινίας του είχε παραποιηθεί για να χρησιμοποιηθεί σαν βίντεο κινητοποίησης για τους υπαλλήλους της Apple. Η τροποποιημένη έκδοση του βίντεο εστάλη εσωτερικά της Apple στις 30 Σεπτεμβρίου σε ορισμένους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για να τους ευχαριστήσουν για τη σκληρή δουλειά τους πάνω στο τελευταίο iPhone, σύμφωνα με έναν υπάλληλο της Apple που έδωσε το βίντεο στους New York Times. Η NYT φυσικά δεν κατονομάζει τον υπάλληλο, αλλά παρουσίασε το βίντεο.

Το βίντεο που δημιούργησε η Apple, παίζει σε γρήγορη κίνηση με πιασάρικη μουσική, ενώ πρωτοσέλιδα και τίτλοι από την κυκλοφορία του προϊόντος χορεύουν σε όλη την οθόνη. Το όνομα του κ. Neistat, το οποίο βρισκόταν στην επάνω δεξιά γωνία του πρωτότυπου, έχει απομακρυνθεί, αλλά η γυναίκα που ήταν τυλιγμένη σε μια πλαστική σακούλα παραμένει.

Ο κ. Neistat, που παρεμπίπτοντος είναι πάρα πολλά χρόνια οπαδός της Apple και περίμενε και ο ίδιος στην ατελείωτη ουρά στη γραμμή για το πρώτο iPhone πριν από έξι χρόνια, βρήκε την επανερμηνεία της ταινίας του, ειρωνική και προσβλητική.

“Αφαίρεσαν όλα τα σήματα μου και από πάνω έβαλαν το όνομά τους¨ ανέφερε ο Neistat. Η Apple απέφυγε να σχολιάσει… ποιος ο λόγος άλλωστε.

Δείτε το βίντεο από τη New York Times

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS