ΑρχικήinetΗ Microsoft ετοιμάζει τα Windows 9 για τις αρχές 2015 - φήμη

Η Microsoft ετοιμάζει τα Windows 9 για τις αρχές 2015 – φήμη

Microsoft-Delays-Windows-9-to-Launch-It-in-Early-2015

Η Microsoft ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο των νέων Windows 8.1 στις 18 Οκτωβρίου, αλλά οι φήμες μιλούν ήδη για τα Windows 9, την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος που φημολογείται ότι θα έρθει τον Νοέμβριο του επόμενου έτους.

Μια άλλη νέα έκθεση, όμως, αποκαλύπτει ότι η Microsoft καθυστερεί την άφιξη των Windows 9, πράγμα που σημαίνει ότι το επόμενο πλήρες λειτουργικό σύστημα των Windows δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από την άνοιξη του 2015.

Επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο θέμα, η Mary Jo Foley του ZDNet γράφει ότι ενώ το τέλος του 2014, ήταν η αρχική ημερομηνία έναρξης των Windows 9, ο Redmond επανεξετάζει το χρονοδιάγραμμα έκδοσής τους και πιθανά το λειτουργικό σύστημα ίσως να οδεύει προς αρχές του 2015.

Δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνονται στα Windows 9, αλλά η ίδια έκθεση αναφέρει ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος είναι πολύ πιθανόν να φέρει πιο κοντά τα Windows και το Windows Phone.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι οι προηγούμενες εκθέσεις ήταν αληθινές, η Microsoft θα μπορούσε να συγχωνεύσει πραγματικά το Windows και το Windows Phone σε ένα ενιαίο λειτουργικό που πρέπει να προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Το σίγουρο είναι ότι η Microsfot δεν θα σταματήσει να βγάζει εκδόσεις του λειτουργικού της προγράμματος, ζορίζοντας κάθε φορά την τσέπη μας, αλλά από σήμερα μέχρι την άνοιξη του 2015 πολλά μπορούν να συμβούν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS