ΑρχικήinetWindows Store και εφαρμογές των Windows 8.1 στον στάνταρ εξοπλισμό

Windows Store και εφαρμογές των Windows 8.1 στον στάνταρ εξοπλισμό

Οι εφαρμογές διευκολύνουν τη χρήση του υπολογιστή σας, προσφέροντάς σας νέους τρόπους να ολοκληρώνετε εργασίες και να διασκεδάζετε. Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 συνοδεύονται από ενσωματωμένες εφαρμογές που σας βοηθούν να κοινωνικοποιείστε, να παραμένετε σε επαφή, να μοιράζεστε και να βλέπετε έγγραφα, να οργανώνετε φωτογραφίες, να ακούτε μουσική και να βλέπετε ταινίες, αλλά μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες εφαρμογές στο Windows Store.

Σημείωση: Πρέπει να έχετε Windows 8.1 ή Windows RT 8.1, για να δείτε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές από το Windows Store. Αν δεν έχετε Windows 8.1 ή Windows RT 8.1, μπορείτε να δείτε μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Store.

Εγκατάσταση εφαρμογών

Για να αρχίσετε να αναζητάτε εφαρμογές για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Store στην οθόνη Έναρξης, για να ανοίξετε το Windows Store. Για να ανοίξετε το Store, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Internet και θα χρειαστεί να εισέλθετε με λογαριασμό Microsoft.

Το Windows Store

Όταν βρεθείτε στο Windows Store, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να αναζητήσετε εφαρμογές:

Περιηγηθείτε σε επιλεγμένες εφαρμογές και λίστες. Αν δεν είστε βέβαιοι για το είδος της εφαρμογής που θέλετε, ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι οι επιλεγμένες εφαρμογές στο Store. Ξεκινήστε την κύλιση προς τα δεξιά, για να δείτε λίστες με δημοφιλείς εφαρμογές, νέες κυκλοφορίες, top επί πληρωμή ή δωρεάν εφαρμογές. (Για να δείτε όλες τις εφαρμογές σε μια συγκεκριμένη λίστα, πατήστε ή κάντε κλικ στο όνομα της λίστας.) Θα δείτε επίσης εξατομικευμένες προτάσεις εφαρμογών στην ενότητα Προτάσεις με βάση τις εφαρμογές που έχετε ήδη και τις εφαρμογές που έχετε αξιολογήσει.

Εξερευνήστε κατηγορίες. Αν αναζητάτε κάποιον συγκεκριμένο τύπο εφαρμογής (όπως μια εφαρμογή ψυχαγωγίας ή ένα παιχνίδι), μπορείτε να εξερευνήσετε τις διάφορες κατηγορίες στο Store. Σαρώστε από την επάνω άκρη της οθόνης προς τα κάτω (ή, αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, κάντε δεξιό κλικ) για να δείτε τις κατηγορίες στο Store και μετά πατήστε ή κάντε κλικ στην κατηγορία που θέλετε.

Αναζητήστε μια εφαρμογή. Αν γνωρίζετε το όνομα της εφαρμογής που θέλετε ή αναζητάτε εφαρμογές από συγκεκριμένο εκδότη, πληκτρολογήστε το όνομα στο πλαίσιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία του Store. Θα δείτε αποτελέσματα για εφαρμογές που αντιστοιχούν στην αναζήτησή σας.

Όταν βρείτε μια εφαρμογή που θέλετε, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά ή Δοκιμή (δωρεάν δοκιμαστική έκδοση), αν πρόκειται για εφαρμογή επί πληρωμή, ή στην επιλογή Εγκατάσταση, αν πρόκειται για δωρεάν εφαρμογή.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Αλληλογραφία Αλληλογραφία

Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους λογαριασμούς σας —συμπεριλαμβανομένων του Outlook και του Yahoo!— σε ένα σημείο.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Μουσική Μουσική

Εξερευνήστε τις πιο πρόσφατες μουσικές επιτυχίες, κάντε λήψη τους και ακούστε τις.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Βίντεο Βίντεο

Αναζητήστε ταινίες και εκπομπές και παρακολουθήστε τις. Παρακολουθήστε τις στον υπολογιστή ή δείτε τις στην τηλεόρασή σας.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Φωτογραφίες Φωτογραφίες

Επεξεργασία φωτογραφιών για οθόνες αφής, με τον τρόπο που πρέπει να γίνεται. Περικόψτε, επιδιορθώστε και εφαρμόστε φίλτρα γρήγορα και εύκολα.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Παιχνίδια Παιχνίδια

Ανακαλύψτε τα δημοφιλέστερα νέα παιχνίδια, κλασικά αγαπημένα και αποκλειστικότητες για τα Windows. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας και συγκρίνετε βαθμολογίες με φίλους.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Κάμερα Κάμερα

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο, περιηγηθείτε σε αυτά και μοιραστείτε τα καλύτερα από αυτά με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Επαφές Επαφές

Παραμείνετε συνδεδεμένοι και ξεκινήστε συνομιλίες με επαφές από τα κοινωνικά σας δίκτυα και τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Χάρτες Χάρτες

Εντοπίστε, αποθηκεύστε και εξερευνήστε γρήγορα τις τοποθεσίες που σας ενδιαφέρουν. Δείτε οδηγίες μετάβασης, αλλά και τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Ημερολόγιο Ημερολόγιο

Παρακολουθήστε το πρόγραμμά σας σε μηνιαία, εβδομαδιαία ή διήμερη προβολή. Λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις, ώστε να είστε πάντα στην ώρα σας.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Οικονομικά Οικονομικά

Περιεκτικές ειδήσεις για την οικονομία και δεδομένα αγορών από τις παγκόσμιες πηγές που εμπιστεύεστε.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Αφυπνίσεις Αφυπνίσεις

Ρυθμίστε και προσαρμόστε πολλές αφυπνίσεις για ό,τι χρειάζεται υπενθύμιση. Απενεργοποιήστε τις, όταν θέλετε να συγκεντρωθείτε.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Αριθμομηχανή Αριθμομηχανή

Μια αξιόπιστη κλασική εφαρμογή, ακόμα κοντά σας για να σας εξυπηρετεί, τώρα και βελτιστοποιημένη για αφή.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Φαγητό και εστιατόρια Φαγητό και εστιατόρια

Από καφετέριες έως το καλύτερο παγωτό, βρείτε κοντινά σημεία για φαγητό και ποτό. Δείτε διευθύνσεις, στοιχεία επικοινωνίας και χάρτες.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Ηχογράφηση Ηχογράφηση

Εγγράψτε εύκολα ήχους και μετά αποκόψτε, αποθηκεύστε και αναπαραγάγετέ τους στον υπολογιστή σας.

Το εικονίδιο της εφαρμογής Λίστα ανάγνωσης Λίστα ανάγνωσης

Αποθηκεύστε κείμενα που σας ενδιαφέρουν, για να τα διαβάσετε αργότερα ή να τα μοιραστείτε με φίλους.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS