ΑρχικήinetΠόσα bitcoins ήταν η περιουσία του ιδιοκτήτη του περίφημου Silk Road;

Πόσα bitcoins ήταν η περιουσία του ιδιοκτήτη του περίφημου Silk Road;

Οι ομοσπονδιακοί από το FBI πριν από λίγες εβδομάδες κατάφεραν να συλλάβουν τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του περίφημου Silk Road, Ross Ulbricht. Ανέφεραν επίσης, ότι κατάφεραν να κατασχέσουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να προερχόταν από τις προμήθειες της “υπόγειας” ιστοσελίδας.

silk road main

Το μόνο όμως που κατάφερε να κατασχέσει το FBI ήταν τα bitcoins που ανήκουν στους χρήστες-μέλη του Silk Road (η αξία τους είναι μερικά εκατομμύρια δολάρια) και όχι τη μυθική περιουσία του Ross Ulbricht.

Αυτό μάλλον έχει αλλάξει, προφανώς. Το FBI έχει πλέον στον έλεγχο γύρω στα 144.000 bitcoins, αξίας περίπου 28 εκατομμύριων δολαρίων.
Οι ομοσπονδιακοί είναι πεπεισμένοι ότι νεό wallet με τα Bitcoins που κατασχέσαν ανήκει στον Ross Ulbricht αφού ο ιδιοκτήτης είναι ο Dread Pirate Roberts, το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Ulbricht στην ιστοσελίδα-ναρκοαγορά. Βέβαια υπάρχι και ένα wallet το οποίο περιέχει 111.000 bitcoins ή 22 εκατομμύρια δοάρια που πίστευουν ότι ανήκει επίσης στον Ulbricht, αλλά χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για να το αποδείξουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS