ΑρχικήinetProject Ara της Motorola: Smartphones με "Lego"

Project Ara της Motorola: Smartphones με “Lego”

Σε παλαιότερη δημοσίευση μας είχαμε αναφέρει για τον Dave Hakkens και το ότι πιστεύει ότι ο τρόπος που οι άνθρωποι αγοράζουν ηλεκτρονικά σκεύη είναι εγγενώς σπάταλος. Μόλις βγει μια νέα συσκευή, η παλιά πετιέται στα σκουπίδια ή μένει στο ράφι να μαζεύει σκόνη. Ο Ολλανδός σχεδιαστής ήθελε να αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζουμε με μια πολύ απλή αλλά επαναστατική ιδέα: Τα Lego. Τι δουλειά έχουν τα Lego με τις ηλεκτρονικές συσκευές;

Μία συσκευή τηλεφώνου που τα ανταλλακτικά της θα στηρίζονται πάνω σε μια βάση και θα μπορούν να αντικατασταθούν, ακριβώς σαν τα γνωστά μας Lego. Σκεφτείτε το λίγο. Από ότι φαίνεται η Motorola το σκέφτηκε πριν από εσάς και της φάνηκε σαν μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα. Τόσο πολύ που αποφάσισε να την υιοθετήσει.

ara1blogpost

Η Motorola άρχισε να σχεδιάζει για να αξιοποιήσει την ιδέα του Phonebloks πάνω στο δικό της Project Ara.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η αποστολή προσκλήσεων σε προγραμματιστές για να αρχίσουν να δημιουργούν πάνω στην νέα πλατφόρμα. Όπως φαίνεται το Project Ara προχωράει αρκετά γρήγορα αφού η εταιρεία αναφέρει πως κάποια στιγμή αυτό το χειμώνα το MDK (Module Developer’s Kit) θα είναι έτοιμο.

ara2blogpost

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS