ΑρχικήinetBitstrips: Η νέα μόδα του Facebook

Bitstrips: Η νέα μόδα του Facebook

Πρόσφατα, είχαμε δημοσιεύσει για τις καμηλοπαρδάλεις που εμφανίστηκαν στο Facebook. Το χαριτωμένο τετράποδο μάλλον δεν θα είναι το μόνο παράξενο που θα δείτε στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μια νέα μόδα έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα και μάλλον σύντομα θα την δούμε και στην Ελλάδα, αν δεν την έχετε ήδη δει. Ένα είδος κόμικ που έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή άρχισε να εμφανίζεται στα timelines των μελών του Facebook. Όχι δεν είναι ιός ή μια κακόβουλη φάρσα, παρόλο που κάποιες φορές μπορεί να γίνει αρκετά ενοχλητικό όπως θα δούμε και παρακάτω.

Όλα οφείλονται σε μία εφαρμογή που ονομάζεται Bitstrips.

bitstrips

Κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, και το Bitstrips έχει ήδη γίνει μια από τις πρώτες σε λήψη εφαρμογή για τα Android. Την περασμένη εβδομάδα και χτύπησε το νούμερο 1 στο App Store για το iPhone. Τα κινούμενα σχέδια που δημιουργεί έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλή, που σποραδικά η εφαρμογή από το αναπάντεχο traffic, αρχίζει να κρασάρει. Από το πρωί της Τετάρτης, οι διακομιστές της εταιρείας ήταν τόσο υπερφορτωμένοι που η ιστοσελίδα τους ήταν απρόσιτη.

“Είμαστε συγκλονισμένοι από την τεράστια ανταπόκριση και αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πυρετωδώς για να καταφέρουμε να συνεχίσουν να λειτουργούν όλα” δήλωσε ο CEO της Bitstrips, Jacob Blackstock στην Huffington Post σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο λόγος πίσω από την άνοδο του κόμικς στο Facebook μπορεί να είναι μια ενημερωμένη έκδοση app που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο που σας επιτρέπει ερασιτέχνες γελοιογράφους μοιράζονται κόμικς τους πιο εύκολα στο κοινωνικό δίκτυο . Η εφαρμογή Bitstrips έχει πάνω από 10 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες , σύμφωνα με το Facebook .

Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή Bitstrips; Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε ένα είδωλο του εαυτού σας σε κόμικς. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα avatars των φίλων σας.

Μόλις δημιουργήσετε το Bitstrips σας, σας δίνονται τρεις επιλογές: Μπορείτε να κάνετε ένα “status comic” το οποίο θα δείχνει τη διάθεσή σας ή το τι κάνετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα “friend comic,” όπου μπορείτε να βάλετε το avatar σας μαζί με το avatar ενός φίλου σας. Τέλος μπορείτε να δημιουργήσετε μια “greeting card” (ευχετήρια κάρτα) για κάθε περίσταση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS