ΑρχικήinetΗ Yahoo ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη του προγράμματος Bug Bounty

Η Yahoo ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη του προγράμματος Bug Bounty

Το Πρόγραμμα Bug Bounty της Yahoo! είναι πλέον γεγονός.

Το πρόγραμμα ανακοίνωσε ο διευθυντής του Yahoo Paranoids  Ramses Martinez . Αν δεν γνωρίζετε τι είναι τότε μάλλον δεν σας αφορά. Παρόλα αυτά αν θέλετε να μάθετε, η ανακοίνωση της Yahoo, αφορά ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των ερευνητών ασφαλείας που θα ανακαλύπτουν σφάλματα στον κώδικα της Yahoo.

yahoo

Το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα με μια δημοσίευση στο  Tumblr, αλλά σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη του και αφορά:

1 ) Υποβολή εκθέσεων – Τώρα μπορείτε να υποβάλετε τις αναφορές σας για τις ευπάθειες από εδώ : http://bugbounty.yahoo.com.

2 ) Επικύρωση – υποβολές θα συνεχίσουν να επικυρώνονται 24×7 από την ομάδα ασφαλείας της Yahoo.

3 ) Αποκατάσταση – η εταιρεία υπόσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να διορθώνει τα ζητήματα που τις αποστέλλονται όσο το δυνατόν συντομότερα.

4 ) Αναγνώριση, κάθε ερευνητής που θα ανακαλύπτει κάτι το ουσιώδες θα παίρνει μια θέση στο ” Wall of Fame ” της εταιρείας.

5 ) Ανταμοιβή – Εκτός του καθιερωμένου t -shirt με το λογότυπο της εταιρείας , θα καταβάλλονται ποσά από 250 – 15.000 δολάρια ανάλογα με τη σοβαρότητα και την πολυπλοκότητα του θέματος.

Οι ενδιαφερόμενοι ας τρέξουν. Η Yahoo είναι γνωστή για τις αρκετές της ευπάθειες και το πρόγραμμα ανταμοιβής θα την βοηθήσει αρκετά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS