ΑρχικήinetSteve Wozniak: Η Apple θα έπρεπε να συνεργάζεται με την Google και...

Steve Wozniak: Η Apple θα έπρεπε να συνεργάζεται με την Google και την Samsung

Ο συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι αν ήταν ακόμη στην εταιρεία, θα συνεργαζόταν με έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της, την Google.

Ο Wozniak δήλωσε στο BBC ότι η Apple θα ήταν πιο ισχυρή αν είχε μια καλή επαγγελματική σχέση με τη Google. Η Apple θα ήταν σε θέση να βελτιώσει τις υπηρεσίες του Siri (χάρη στην μηχανές αναζήτησης της Google) και ακόμη αναπτύξει καλύτερες wearable τεχνολογίες, όπως τα smartwatches ή τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας.

steve_wozniak

“Εύχομαι στον Θεό ότι η Apple και η Google θα συνεργαστούν στο μέλλον”, πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε πόσο πιθανό θα ήταν για τους δύο ανταγωνιστές να συνεργαστούν, ο Wozniak ανέφερε: “Δεν ξέρω. Αν ήμουν εκεί, θα ήταν πολύ πιθανό.”

Αλλά ο συνιδρυτής της Apple αργότερα υπαναχώρησε αναφέροντας: “Μάλλον κάνω λάθος – είναι πιθανό να υπάρχουν πράγματα που εγώ δεν ξέρω για τις επιχειρήσεις , και ένα πράγμα που θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε είναι ότι μια εταιρεία πρέπει πάντα να κερδίζει χρήματα.”

Το λογισμικό της Apple δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το Android, ειδικά όταν πρόκειται για την υπηρεσία Siri, ισχυρίστηκε ο Wozniak όπως αναφέρει το Mashable.

” Μερικές φορές του λέω ‘Go to Joe’s Diner’ και η Siri δεν ξέρει πού είναι το Joe’s Diner. Εντωμεταξύ έχω ανακαλύψει ότι το Android γνωρίζει που είναι. Αυτό είναι πραγματικά το μέλλον της νοημοσύνης για τους υπολογιστές, να γίνουν εξυπνότεροι.”

Ο Wozniak , δήλωσε επίσης, ότι η ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων με τους αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένης και της Samsung, θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες και καινοτομίες.

“Υπάρχουν καλά πράγματα που βλέπω στα τηλέφωνα της Samsung και θα τα ήθελα στο iPhone μου”, είπε .
Με το cross-licensing και την ανταλλαγή τεχνολογίας, πιστεύει ότι όλα τα προϊόντα θα βελτιωθούν. Δεν έχει και άδικο, αλλά ποια εταιρεία θα συμφωνήσει….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS