ΑρχικήinetΤο Silk Road έκδοση 2.0 είναι και πάλι online

Το Silk Road έκδοση 2.0 είναι και πάλι online

Το Silk Road v2,0 είναι και πάλι ζωντανό στις underground συνδέσεις του Deep Web.

silk road main

Σήμερα, Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, οι πωλητές και οι αγοραστές επέστρεψαν στην ρουτίνα που τους χάλασε το FBI. Η “υπόγεια” ναρκοαγορά είναι και πάλι online. Ορισμένοι μάλιστα, άρχισαν να δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα, η οποία φαίνεται προς το παρόν φαίνεται να έχει απενεργοποιήσει κάθε δικαίωμα δημοσίευσης στους απλούς χρήστες. Όμως, όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλη ιστοσελίδα, οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν καθυστερήσεις καθώς η ασφάλεια υπερέχει των αγοροπωλησιών όπως αναφέρει το Motherboard Vice.

Ένας συντονιστής (Mod) της ιστοσελίδας δημοσίευσε:

Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε τον καθορισμό σφαλμάτων και κενών ασφαλείας κάνοντας patching σε αυτά που έχουν αποκαλυφθεί. Επιπλέον, είναι πιθανό ότι θα απενεργοποιήσουμε τις κινήσεις των bitcoins μέχρι την έναρξη για να έχουμε μεγαλύτερη ακρίβεια – αυτό είναι για να προστατεύσουμε τα bitcoins σας.

Στους admins του Silk Road 2, είναι και ο “Libertas“, μια σκοτεινή φιγούρα που ήταν ένας από τους κορυφαίους moderators για του Silk Road 1 (και που ορισμένοι ακόμη πιστεύουν ότι είναι ο DPR, ή Dread Pirate Roberts). Ο διαχειριστής διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι τα Bitcoin τους δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

Το Silk Road 2 αναμένεται να βγει στον αέρα αργότερα σήμερα το βράδυ, στις 23:30 UTC (18:30 EST).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS