ΑρχικήinetSmithsonian X 3D δείτε διαδραστικές εικόνες 3D

Smithsonian X 3D δείτε διαδραστικές εικόνες 3D

Από σήμερα μπορείτε να δείτε πολλά ιστορικά αντικείμενα (και όχι μόνο) σε μορφή 3D, χάρη σε ένα νέο project του Ινστιτούτου Smithsonian.

Η ιστοσελίδα Smithsonian X 3D εγκαινιάστηκε σήμερα, και σας προσφέρει μια συλλογή από 3D εικόνες αντικειμένων ψηφιακά σκαναρισμένων από το μουσείο και την εταιρεία Autodesk. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα αντικείμενα λεπτομερώς αφού οι διαδραστικές εικόνες σας επιτρέπουν να γυρνάτε τα αντικείμενα που απεικονίζονται με το ποντίκι σας ή με το δάχτυλο στις υποστηριζόμενες συσκευές με οθόνες αφής.

Εκτός την δυνατότητα περιστροφής, μπορείτε να ζουμάρετε (zoom in kai out) για να για να παρατηρήσετε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Η προβολή των εικόνων απαιτεί έναν browser που υποστηρίζει WebGL. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε την πρωτοποριακή ιστοσελίδα με Firefox και Google Chrome. Οι χρήστες του Safari θα πρέπει να επιτρέψουν το WebGL για να εμφανιστούν τα αντικείμενα. Οι χρήστες των συσκευών με iOS είναι άτυχοι, καθώς η Apple δεν επιτρέπει WebGL στις συσκευές της. Η ιστοσελίδα λειτουργεί μια χαρά σε συσκευές με Android.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS