ΑρχικήinetΝέα εφαρμογή Facebook Messenger για iPhone. Μίλησε κανείς για προστασία της ιδιωτικής...

Νέα εφαρμογή Facebook Messenger για iPhone. Μίλησε κανείς για προστασία της ιδιωτικής ζωής;

facebook-spyΤο Facebook κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση της εφαρμογής Messenger για iPhone. Η ενημερωμένη έκδοση μας φέρνει μια εντελώς νέα εφαρμογή, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στα χαρακτηριστικά. Κυκλικές φωτογραφίες προφίλ και ένας συνδυασμός χρωμάτων που έρχεται πιο κοντά στα χρώματα και στην εμφάνιση του νέου iOS 7 της Apple .
Όμως αυτή τη φορά η εφαρμογή, απαιτεί να δηλώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Δεν σταματάει βέβαια εκεί. Αν κάποιος έχει περάσει τον αριθμό τηλεφώνου του στο Facebook, μπορείτε να εισάγετε τον αριθμό τους στην εφαρμογή για να τους βρείτε στον Messenger. Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα μέσα από την εφαρμογή με τη χρήση αριθμών τηλεφώνου από τη λίστα επαφών σας.
Η νέα εφαρμογή μας παρουσιάζει το αληθινό πρόσωπο του Facebook, που θέλει να γνωρίζει και να καταγράφει τα πάντα μέσα στις τεράστιες βάσεις δεδομένων του. Τα προσχήματα περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής των μελών του φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί αμέσως μετά την κυκλοφορία του Graph Search. Όλα τα δεδομένα που χορηγούμε στο κοινωνικό δίκτυο καταλήγουν στις μεγάλες δεξαμενές του. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων αυτών των δεδομένων θα φωτογραφίζει τον κάθε χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την περίπτωση από μυστικές υπηρεσίες έως και διαφημιστικές εταιρείες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS