ΑρχικήinetSony PlayStation 4 πωλήθηκαν 1 εκατομμύριο συσκευές σε 24 ώρες

Sony PlayStation 4 πωλήθηκαν 1 εκατομμύριο συσκευές σε 24 ώρες

Το PlayStation 4 της Sony κυκλοφόρησε στην αγορά τη παρασκευή που μας πέρασε. Κατά τις πρώτες 24 ώρες η κονσόλα των 400 δολαρίων πούλησε 1 εκατομμύριο συσκευές στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, όπως ανακοίνωσε η Sony σήμερα Κυριακή.

“Το PS4 σχεδιάστηκε με δέσμευση στους gamers και είμαστε ενθουσιασμένοι που η αντίδραση των καταναλωτών μας ήταν τόσο εντυπωσιακή,” ανέφερε ο Andrew House, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment. “Οι πωλήσεις εξακολουθούν να πηγαίνουν πολύ καλά στη Βόρεια Αμερική και αναμένουμε τη συνέχιση του ενθουσιασμού του αγοραστικού κοινού με την κυκλοφορία του PlayStation 4 στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική στις 29 Νοέμβρη.”

Χιλιάδες παίκτες περίμεναν στην ουρά για να αγοράσουν το PS4 από τα μεσάνυχτα της παρασκευής σε όλη τη Βόρεια Αμερική καθώς και στη Νέα Υόρκη όπου η Sony παρουσίασε teasers για την νέα κονσόλα.

Παρά τα πολύ καλά νούμερα που δίνει η Sony για τις πωλήσεις, ορισμένοι ιδιοκτήτες του PS4 ανέφεραν στο Mashable ότι οι κονσόλες τους είναι ελαττωματικές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS