ΑρχικήinetΗ Google ανταποκρίθηκε στο αίτημα του πατέρα που είδε το νεκρό γιό...

Η Google ανταποκρίθηκε στο αίτημα του πατέρα που είδε το νεκρό γιό του στο Google Maps

googleΜετά από αρκετές σημερινές δημοσιεύσεις που ανέφεραν ότι σε ένα χάρτη της Google διακρίνεται ένας νεκρός, η Google με μια δήλωση της αναφέρει ότι σύντομα θα αφαιρεθεί η εικόνα.

Ο Jose Barrera πατέρας του θύματος, έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του 14χρονου γιου του Kevin, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές του Ρίτσμοντ, της Καλιφόρνια, τον Αύγουστο του 2009, όταν έψαχνε το σημείο στο Google Maps. Ο Barrera ανέφερε στο KTVU ότι η εναέρια φωτογραφία του έφερε πολλές αναμνήσεις και τον ανάγκασε να υποβάλουν αίτηση για αφαίραιση της φωτογραφίας στην Google.

H Google είναι συχνά απρόθυμη να αλλάζει τα δεδομένα της βάσει των αιτημάτων των χρηστών, αλλά αυτή τη φορά η εταιρεία δήλωσε δια στόματος του Brian McClendon, αντιπροέδρου του Google Maps ότι θα αντικαταστήσει τη φωτογραφία, όπως αναφέρει το TNW:

Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια του νεαρού αγοριού. Μετά την αναφορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουμε ψάξει για διαφορετικές τεχνικές λύσεις. Η Google δεν έχει πραγματοποιήσει αντικατάσταση δορυφορικών εικόνων του Google Maps στο παρελθόν, αλλά δεδομένων των περιστάσεων θα κάνουμε μια εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την φωτογραφία σε οκτώ ημέρες. Έχουμε μιλήσει με την οικογένεια για να τους ενημερώσουμε ότι προσπαθούμε για αυτή την αλλαγή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS