ΑρχικήinetΈχετε iPhone με ενεργοποιημένο το Find My iPhone; Τους περιορισμούς τους ελέγξατε;

Έχετε iPhone με ενεργοποιημένο το Find My iPhone; Τους περιορισμούς τους ελέγξατε;

Η υπόθεση είναι ότι ήδη είστε ένας ιδιοκτήτης iPhone ή iPad και έχετε ήδη ενεργοποιήσει το Find My iPhone. Ίσως είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει ένας ιδιοκτήτης μιας High End συσκευής, αμέσως μετά την απόκτηση της. Αν δεν το έχετε ήδη ενεργοποιήσει, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iCloud ή να δημιουργήσετε ένα νέο από τις Ρυθμίσεις / iCloud / Account. Στη συνέχεια, βάλτε το διακοπτάκι του Find My iPhone στο ON. Είστε έτοιμοι, τώρα αν χάσετε το iPhone ή το iPad σας, χρησιμοποιήστε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ανοίξτε την ιστοσελίδα https://www.icloud.com/ , δώστε τα στοιχεία σύνδεσης σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο του Find My iPhone. Θα έχετε τις παρακάτω επιλογές:

  • Play Sound: εξαιρετικά χρήσιμο για την εύρεση της συσκευή σας αν σας έχει πέσει κάτω από το κρεβάτι, ή γενικότερα αν είναι δίπλα σας και δεν τη βλέπετε.
  • Lock Mode: σας επιτρέπει να εμφανίσετε ένα μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Μπορεί ο έντιμος κάτοχος της συσκευής σας να σκεφτεί να σας πάρει τηλέφωνο.
  • Erase iPhone: αν δεν σας πάρει περάστε σε δραστικότερα μέτρα. Αν δεν θέλετε να δει τα δεδομένα σας μπορείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή να τα σβήσετε.

find-my-iphone

Καλά όλα αυτά, τι γίνεται όμως αν ο κάτοχος της συσκευής σας είναι γνώστης του χαρακτηριστικού ασφαλείας και το απενεργοποιήσει;  Για επιπλέον ασφάλεια, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε και να κλειδώσετε τους Περιορισμούς της συσκευή σας,  καθώς και τις υπηρεσίες τοποθεσίας. Πώς;

Ρυθμίσεις / Γενικά /Περιορισμοί /Ενεργοποίηση Περιορισμών ( εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας )
Αν δεν είναι ενεργοποιημένοι, επιλέξτε την επιλογή Ενεργοποίηση Περιορισμών και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα 4-ψήφιο κωδικό PIN και επιβεβαιώστε.
Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Απόρρητο > Υπηρεσίες τοποθεσίας και επιλέξτε Να μην επιτρέπονται Αλλαγές

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS