ΑρχικήinetΔημιουργήστε το δικό σας κινητό με 200 δολάρια

Δημιουργήστε το δικό σας κινητό με 200 δολάρια

Ο David Mellis, είναι ένα από τα μυαλά πίσω από την πλατφόρμα Arduino. Κυκλοφόρησε λοιπόν, τα σχεδιαγράμματα που έχει αναπτύξει για ένα κινητό τηλέφωνο που με χρόνο και υπομονή, ο καθένας από εμάς μπορεί να το φτιάξει.

Arduino

Ο Mellis χρησιμοποίησε το άμεσα διαθέσιμο Arduino GSM Shield, σαν βάση για το project του, το οποίο επιτρέπει στις συσκευές Arduino την πρόσβαση στο διαδίκτυο πάνω από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Πρόσθεσε βέβαια το λογισμικό, μια οθόνη, τα κουμπιά, ένα ηχείο και ένα μικρόφωνο, δημιουργώντας ένα πλήρες περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένα κινητό τηλέφωνο που μπορεί να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις, να αποστέλλει μηνύματα κειμένου και να εμφανίσει την ώρα. Όλες τις βασικές λειτουργίες δηλαδή.

Arduino 1

Επί του παρόντος, στο Media Lab του ΜΙΤ, ο Mellis έχει ανεβάσει, όλα τα σχέδια που είναι αναγκαία για την κατασκευή του τηλεφώνου στο Github. Δίνει λεπτομερείς οδηγίες για την κοπή του κόντρα πλακέ, αλλά αρκετά μέλη του Media Lab δημιουργούν με δικά τους υλικά. Ο Mellis περιγράφει το τηλέφωνό του σαν “ένα μια δύσκολο, αλλά ενδεχομένως πραγματοποιήσιμο σχέδιο” που θα κοστίσει περίπου 200 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS