ΑρχικήinetΗ προετοιμασία του Άγιου Βασίλη από την Google

Η προετοιμασία του Άγιου Βασίλη από την Google

Google-s-Santa-Tracker-Goes-Live

Η προετοιμασία του Άγιου Βασίλη της Google επανήρθε και φέτος και έχει πολλά καλούδια για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους. Η Google θα ξεκλειδώνει κάθε μέρα και από ένα καινούργιο.

Φαίνεται ότι οι εμπορικές εταιρείες έχουν να κάνουν από τώρα με τις ερχόμενες γιορτινές ημέρες. Όπως και τα σημαιάκια αντίστροφής μέτρησης των Χριστουγέννων που δίνει γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών, έτσι και η Google έχει φτιάξει μία ιστoσελίδα αντίστροφης μέτρησης αλλά και διασκέδασης.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας έχει τρία επίπεδα ξεκλείδωτα ήδη. Το πρώτο εμφανίζει τα ξωτικά να ετοιμάζονται για τις διακοπές, ενώ το δεύτερο εστιάζει στον Άγιο Βασίλη, ο όπως άφησε ένα ηλιόλουστο νησί μετά από ένα τηλεφώνημα από έναν τάρανδο που του επισήμανε πόσο κοντά είναι τα Χριστούγεννα.

Η τρίτη ημέρα ξεκλείδωσε ένα χαριτωμένο παιχνίδι που προσπαθείτε να ελέγξετε  έναν τάρανδο που σέρνει ένα  έλκηθρο και να συλλέξετε δώρα.

Η Google σας ζητά να παρακολουθήσετε τη προετοιμασία του Αϊ-Βασίλη και το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο, φροντίζοντας να δείξει σε όλους πόσο κοντά χρονικά είναι τα Χριστούγεννα, δείχνοντας ένα χρονόμετρο που μετράει αντίστροφα μέχρι την αναχώρηση του Άγιου Βασίλη από το χωριό του για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά.

Κάθε μέρα που θα περνάει, θα ξεκλειδώνει και ένα άλλο επίπεδο με παιχνίδι ή βίντεο.  Οι μίκροι μας φίλοι μάλλον θα ξετρελαθούν περιμένοντας κάθε μέρα να δουν τι περιέχει το επόμενο επίπεδο.


SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS