ΑρχικήinetGalaxy Glass, ο ανταγωνιστής των Google Glass έρχεται το φθινόπωρο

Galaxy Glass, ο ανταγωνιστής των Google Glass έρχεται το φθινόπωρο

Η Samsung ενδέχεται να παρουσιάσει τον ανταγωνιστή των Google Glass κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης IFA στο Βερολίνο φέτος τον Σεπτέμβριο.

Η συσκευή, που θα ονομάζεται Galaxy Glass, θα μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας, να εμφανίσει ειδοποιήσεις κλήσης και να επιτρέπει στο χρήστη να ακούει μουσική, αναφέρουν οι Korea Times, επικαλούμενοι ανώνυμα στελέχη της Samsung.

Το ρεπορτάζ  δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πραγματικό hardware, αλλά λέει ότι η Samsung Electronics θα συνεργαστεί με μια άλλη θυγατρική της Samsung, τη Samsung Display, για να δημιουργήσει το Galaxy Glass.

Η Samsung παρουσίασε μια “φορετή” συσκευή, την Galaxy Gear smartwatch, στην περσινή IFA, και πατεντάρισε μια συσκευή τύπου smartglass τον Οκτώβριο του 2013, δίνοντας στο ρεπορτάζ κάποια αληθοφάνεια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Korea Times, δεν αναμένονται άμεσα κέρδη από τις φορετές συσκευές για την  εταιρεία, αλλά η διάθεση σε σταθερή βάση ανάλογων συσκευών δείχνει τη δέσμευση της Samsung για πρωτοπορία σε νέες αγορές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS