ΑρχικήinetΕφαρμογές Xbox Video και Music για Windows Phone 8

Εφαρμογές Xbox Video και Music για Windows Phone 8

Η Microsoft προχώρησε στη διάθεση μέσω του Windows Phone Store των εφαρμογών Xbox Music και Xbox Video για τους χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. 

Ξεκινώντας από το Xbox Video θα πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για ένα online store για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, το οποίο πλέον αποκτά την αποκλειστική εφαρμογή για την πλατφόρμα Windows Phone 8. Με τον τρόπο αυτό η υπηρεσία θα «διαπερνά» όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες της Microsoft αφού εκτός από τη διαθεσιμότητα μέσω browser θα είναι διαθέσιμη μέσω εφαρμογών για Windows 8/RT, μέσω του Xbox 360 και μέσω του Xbox One.

Με την εφαρμογή για Windows Phone 8 ο χρήστης θα μπορεί να αγοράζει ή να νοικιάζει τίτλους, να κάνει stream ή downloading περιεχομένου. Επιπλέον, ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάζει ένα πρόγραμμα μέσω της φορητής του συσκευής αλλά θα μπορεί να την παρακολουθήσει στην πλατφόρμα που επιθυμεί στη συνέχεια (Windows 8, Xbox 360 ή Xbox One).

Η εφαρμογή Xbox Music για την πλατφόρμα Windows Phone 8 θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν επεξεργασία στις λίστες αναπαραγωγής τους, να κάνουν download για offline αναπαραγωγή, να ακούν ραδιοφωνικούς σταθμούς και φυσικά να συγχρονίζουν τους τίτλους της μουσικής τους. Στην περίπτωση του Xbox Music η πλήρης έκδοση της εφαρμογής θα γίνει διαθέσιμη εντός του 2014.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με τη λειτουργία του Xbox Video και του Xbox Music η Microsoft πηγαίνει ακόμη ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση τη σύζευξης όλων των λειτουργικών της συστημάτων σε μία ενιαία πλατφόρμα. Επιπρόσθετα, ακολουθώντας τα βήματα της Google και του Android, η Microsoft θα είναι πλέον σε θέση να προωθεί τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών και υπηρεσιών της ταχύτερα και σε μεγαλύτερη κλίμακα.

naftemporiki.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS