ΑρχικήinetΕσείς που θα θέλατε να ζήσετε πάνω στο Χάρτη του Διαδικτύου;

Εσείς που θα θέλατε να ζήσετε πάνω στο Χάρτη του Διαδικτύου;

Ο Vargic, είναι ένας φοιτητής και ερασιτέχνες γραφίστας από τη Σλοβακία, και το 2010 εμπνεύστηκε τη δημιουργία του “Χάρτη του Διαδικτύου”. Ο Vargic ξεκίνησε δημιουργώντας για αρχή ένα νέο μοντέλο βασιζόμενος τους χάρτες του National Geographic, πάνω στους οποίους εργαζόταν 10 ώρες την ημέρα για τρεις εβδομάδες. Σύμφωνα με τον Vargic, ο χάρτης είναι ακόμα σε εξέλιξη.
INTERNET-MAP

“Ο χάρτης χωρίζεται σε δύο κύρια μέρη. Το ένα συμπεριλαμβάνει εταιρείες λογισμικού, εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και μερικές ιστοσελίδες και βρίσκονται στο δεξί μέρος του χάρτη, ή “τον παλιό κόσμο,” δήλωσε ο Vargic στην Huffington Post σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “Οι ιστοσελίδες και η πλειοψηφία του Διαδικτύου βρίσκεται σε δύο ηπείρους ανατολικά, πάνω είναι τα κοινωνικά δίκτυα, τα forum, τα blogs, και κάτω είναι ιστοσελίδες ενηλίκων και εγκλημάτων στο Διαδίκτυο.”

Το έργο περιλαμβάνει επίσης τέσσερις μίνι χάρτες που παρουσιάζουν τις κατασκοπευτικές δράσεις της NSA, μια λίστα του Alexa με τις Top 500 ιστοσελίδες και ένα σύντομο χρονολόγιο της ιστορίας του Διαδικτύου, εκτός από άλλες ιδιορρυθμίες. Ο Vargic διαθέτει τον χάρτη του για 34.70 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS