ΑρχικήinetΗ Google προσθέτει επαναφορά ρυθμίσεων στον Chrome

Η Google προσθέτει επαναφορά ρυθμίσεων στον Chrome

chrome-logoΤο μεγαλύτερο πρόβλημα των χρηστών του Chrome, είναι το γεγονός ότι οι ρυθμίσεις τους μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα hijacked καθιστώντας πολύ απλή την εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων, όπως screensavers ή τα παιχνίδια που πολλές φορές φέρουν κακόβουλο κώδικα.

Η Google με μια πολύ πιο επιθετική στάση έναντι αυτού του προβλήματος δίνει στους χρήστες του Chrome, περισσότερο έλεγχο στον browser τους.

Από τώρα και στο εξής, το Chrome θα ρωτάει τους χρήστες των Windows, εάν θέλουν να επαναφέρουν τις ρυθμίσεις τους, μέσω ενός pop-up. Αυτό θα συμβεί όταν ο web browser εντοπίσει ότι ένα πρόγραμμα προσπαθεί να αλλάξει μία από τις ρυθμίσεις χωρίς τη ρητή άδειά, του ιδιοκτήτη του.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Επαναφορά” ή “Reset” θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις αρχικές ρυθμίσεις. Σημειώστε ότι αυτό θα απενεργοποιήσει όλες τις επεκτάσεις, τις εφαρμογές και τα θέματα που έχετε εγκαταστήσει. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τις επεκτάσεις σας μετά από την επαναφορά μπορείτε να τις βρείτε στο μενού του Chrome /Περισσότερα εργαλεία/Eπεκτάσεις, ή “/More tools/Extensions.”
Ίσως τώρα οι προγραμματιστές του Chrome να είναι σε θέση να διορθώσουν ένα άλλο σημαντικό θέμα, δηλαδή την υψηλή χρήση CPU και της μνήμης του προγράμματος περιήγησης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS