ΑρχικήinetΕταιρεία ανταλλαγής Bitcoin (Bitstamp) σταμάτησε τις υπηρεσίες της λόγω επίθεσης DDoS

Εταιρεία ανταλλαγής Bitcoin (Bitstamp) σταμάτησε τις υπηρεσίες της λόγω επίθεσης DDoS

Το Bitcoin συνεχίζει να δέχεται το ένα χτύπησε μετά από άλλο. Η υπηρεσία ανταλλαγής Bitcoin, Bitstamp ανακοίνωσε την αναστολή των υπηρεσιών της, καθώς δεχόταν επιθέσεις denial-of-service (DoS).

Οι υπηρεσίες της εταιρείας έχουν ανασταλεί λόγω των “ασυνεπών αποτελεσμάτων που αναφέρθηκαν στα bitcoin wallet των πελατών της. Τα “ασυνεπή αποτελέσματα” προκλήθηκαν από μια συνεχιζόμενη επίθεση denial-of-service που κατάφερε να “διακόψει προσωρινά τον έλεγχο των συναλλαγών.”

Bitstamp

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι καταθέσεις των πελατών της, δεν βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι αναλήψεις της 10ης και της 11ης Φεβρουαρίου που απέτυχαν, ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με την ομάδα ασφαλείας του Bitstamp, η επίθεση DDoS επέφερε κάποιες “παρεξηγήσεις στις εφαρμογές των bitcoin wallets.” Μια ενημέρωση κώδικα λογισμικού που θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές οι παρανοήσεις ετοιμάζεται.

Η υπηρεσία ανταλλαγής Bitcoins αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της θα επανέλθουν “σύντομα”.

Ο Έλληνας Αντρέας Αντωνόπουλος, CSO της Blockchain, δήλωσε στο TribLIVE ότι δέχτηκαν μια “ενοχλητική επίθεση” που επιβράδυνε το λογιστικό σύστημα της Bitstamp και την πραγματοποίηση συναλλαγών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS