ΑρχικήinetSpike Aerospace S -512 χωρίς παράθυρα αλλά με καταπληκτική θέα

Spike Aerospace S -512 χωρίς παράθυρα αλλά με καταπληκτική θέα

Το S -512 είναι η νέα δημιουργία της Spike Aerospace. Στο jet δεν θα παρατηρήσετε τα τυπικά, μικρά φινιστρίνια αφού δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά η θέα είναι υπέροχη. Πως; Διαβάστε παρακάτω.

spike aero
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας από τη Βοστώνη δήλωσε στη Huffington Post ότι το S -512 αναμένεται να κοστίζει από 60 έως και 80 εκατομμύρια δολάρια. Ο σχεδιασμός του θα του επιτρέπει να έχει μια σταθερή ταχύτητα των 1,6 Mach και σαν μέγιστη ταχύτητα τα 1,8 Mach. Το S -512 αναμένετε να κυκλοφορήσει στην αγορά, τον Δεκέμβριο του 2018.

Η εταιρεία αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι οι αγοραστές του super jet θα είναι οι επιχειρήσεις που θα μπορούν να επωφεληθούν από τους μικρότερους χρόνους ταξιδιού, κάτι που θα επιτρέπει στους υπαλλήλους τους να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στον αέρα. Η ταχύτητα του S -512 θα επιτρέψει στο αεροπλάνο για να πραγματοποιεί το ταξίδι Νέα Υόρκη – Λονδίνο σε “λιγότερο από τέσσερις ώρες.”

spike-areo 1

Όλο αυτό το διάστημα, οι επιβάτες θα είναι σε θέση να θαυμάζουν την θέα που τους προσφέρει το υπερηχητικό τζετ. Το Jet εσωτερικά έχει γιγαντοοθόνες που εμφανίζουν ζωντανά υλικό από εξωτερικές-mounted κάμερες. Η Spike Aerospace ανέφερε στη HuffPost ότι οι οθόνες μπορούν επίσης να εμφανίζουν και άλλα μέσα, όπως ταινίες.

Η εταιρεία ανέφερε ότι αφαίρεσε τα παράθυρα του S -512, για να αποκτήσει το jet μικρότερο βάρος.

Spike-Interior-5

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS