ΑρχικήinetMWC 2014: Η Microsoft ανακοίνωσε τις κατασκευάστριες εταιρείες του Windows Phone

MWC 2014: Η Microsoft ανακοίνωσε τις κατασκευάστριες εταιρείες του Windows Phone

Η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις μέσω του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη: Η εταιρεία ανακοίνωσε μια μεγάλη λίστα κατασκευαστών που θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα του Windows Phone. Στη λίσατα συμπεριλαμβάνονται η Lenovo (η οποία αγόρασε πρόσφατα τη Motorola από την Google), η LG, η Huawei και η ZTE.

Windows-Phone

Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες, η LG για παράδειγμα, είχε κατασκευάσει και στο παρελθόν συσκευές με λειτουργικό Windows Phone, αλλά δεν εστίασε στην πλατφόρμα. Οι λόγοι; Η δυσλειτουργίες του λειτουργικού και μάλλον η τιμή του.

Οι λίστα κατασκευαστών της Microsoft, που θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα του Windows Phone, συμπεριλαμβάνει επίσης τη Karbonn, τη Xolo και τη Lava στην Ινδία, καθώς και την Longcheer. Η εταιρεία επανέλαβε επίσης ότι η HTC, η Nokia και η Samsung θα παρουσιάσουν συσκευές με το λειτουργικό της.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού Windows Phone, η οποία, όπως δημοσιεύσαμε νωρίτερα θα φτάσει την άνοιξη του 2014. Το ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα, θα υποστηρίζει low-end συσκευές (με 512MB RAM και 16GB δίσκο), καθώς και καλύτερη υποστήριξη για συσκευές χωρίς οθόνες αφής.

Η νέα έκδοση της πλατφόρμας θα υποστηρίξει επίσης συσκευές με dual SIM.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS