ΑρχικήinetWindows Phone 8.1 με λειτουργία Move to SD Card για όλες τις...

Windows Phone 8.1 με λειτουργία Move to SD Card για όλες τις εφαρμογές

Η λειτουργία μετακίνησης των εφαρμογών στην SD Card έρχεται πολύ σύντομα με τη νέα έκδοση των Windows Phone 8.1.

wp-81-move-to-sd-card

Ένα από τα πιο συνηθισμένα αιτήματα των κατόχων Windows Phones 8 είναι η δυνατότητα μετακίνησης των εφαρμογών στην SD κάρτα του smartphone. Μέχρι τώρα, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ήταν διαθέσιμο μόνο για τις νέες εγκαταστάσεις εφαρμογών από Windows Phone Store, ωστόσο με την κυκλοφορία των Windows Phone 8.1 η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη για όλες τις εφαρμογές.

Η λειτουργία Move to SD στα Windows Phone 8.1 βρίσκεται στις ρυθμίσεις των εφαρμογών και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Settings – Phone Storage – Apps & Games. Πατώντας σε μία εφαρμογή θα μπορείτε να δείτε το συνολικό μέγεθος των δεδομένων που δεσμεύει στο smartphone, την επιλογή Move to SD καθώς επίσης και τη δυνατότητα απεγκατάστασης από το Windows Phone.

Μάλιστα, στην εφαρμογή Photos υπάρχει πλέον η δυνατότητα διαγραφής των «burst» φωτογραφιών που δεν έχουν αποθηκευτεί κατά τη γρήγορη λήψη πολλαπλών φωτογραφιών σε action shots. Αυτή είναι μία λύση για την εξοικονόμηση χώρου αλλά και το πρόβλημα του Other αποθηκευτικού χώρου που παρατηρήθηκε έντονα στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows Phone 8.

Πηγή: pestaola.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS