ΑρχικήinetΤο πρώτο hi-tech Serf από την Mercedes-Benz

Το πρώτο hi-tech Serf από την Mercedes-Benz

Οι μηχανικοί της Mercedes-Benz φαίνεται ότι ήταν αρκετά απασχολημένοι. Πρόσφατα συνεργάστηκαν με τον διάσημο surfer (για μεγάλα κύματα) Garrett McNamara για να δημιουργήσουν μια σανίδα του surf. Άλλο ένα φανταχτερό τέχνασμα marketing; Μάλλον όχι.
Η σανίδα ονομάστηκε “Silver Arrow of the Seas” και ο εξοπλισμός της είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί η βιομηχανία του surf.

MB5

Η ομάδα της Mercedes-Benz, μηχανικοί και των σχεδιαστές συνεργάστηκαν με τον McNamara, το σημερινό κάτοχο του βραβείου Guinness World Record για το μεγαλύτερο κύμα που πλοηγήθηκε με surf στο Nazaré, της Πορτογαλίας, για να κατασκευάσουν ένα ακριβό σκάφος, υψηλής τεχνολογίας.

Το project δεν είναι μια απλή σελίδα, αφού προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τηλεμετρίας με έναν πομπό μέσα στη στολή του McNamara, που παρακολουθεί ασύρματα την ταχύτητα του surf. Είναι κάτι που μπορεί να υπερηφανεύεται η Mercedes-Benz, καθώς δεν υπήρχε μέχρι σήμερα.

Κάθε σανίδα έχει προσαρμοστεί για να ταιριάζει ακριβώς στις προδιαγραφές του McNamara, δηλαδή το βάρος του, το ύψος και το ύφος surfing. Ελέγχθηκαν μέσα στην αεροδυναμική σήραγγα της Mercedes-Benz για την προσομοίωση της αντίστασης του αέρα σε υψηλές ταχύτητες. Στόχος τους η βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής του σκάφους.

Δείτε όμως το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS