ΑρχικήinetΚατεβάστε το επίσημο Windows 8.1 Update 1

Κατεβάστε το επίσημο Windows 8.1 Update 1

Τα Windows 8.1 Update 1 είναι διαθέσιμο για download, αλλά η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμα επίσημα την ενημερωμένη έκδοση, προτιμώντας να αφήνει τους χρήστες να πάρουν το πακέτο, χρησιμοποιώντας κάθε είδους τεχνάσματα.

Leaked-Windows-8-1-Update-1-Screenshots-Show-New-Features-1

Αποδεικνύεται, ωστόσο, η εταιρεία έχει αν και δημοσίευσε το Update 1 στην ιστοσελίδα της δεν αποκαλύπτει τα download links δημοσίως. Έτσι τα παιδιά από το Mydigitallife ανέλαβαν δράση.
Αν κατεβάσετε κάποια από αυτά τα πακέτα και τα εγκαταστήσετε, καλό θα ήταν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από τα υπάρχοντα Windows 8.1.
Οι αρχάριοι και εκείνοι που δεν είναι επιθυμούν να δοκιμάσουν την την εγκατάσταση από αυτά τα download links, συνιστάται να περιμένουν μέχρι τις αρχές Απριλίου, όταν η Microsoft αναμένεται να δώσει το Update 1 μέσω του Windows Update και έτσι η εγκατάσταση θα είναι πολύ πιο εύκολη για τον καθένα.

Μπορείτε να βρείτε τα πακέτα της ενημέρωσης από εδώ

Ωστόσο, είναι επίσης δυνατόν να πάρετε το πακέτο μέσω του Windows Update, κάνοντας απλά μια μικρή αλλαγή στο μητρώο.

Φυσικά , η αλλαγή αυτή συνιστάται μόνο για προχωρημένους χρήστες και πάλι απαιτείται να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν προχωρήσετε.
Όπως αναφέρει το BAV0.com, θα πρέπει να προσθέσετε στην ακόλουθη διαδρομή μητρώου:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\

Στο σημείο αυτό δημιουργήστε ένα νέο κλειδί με το όνομα “SHWindowsPoolS14” και επανεκτιμήσετε τον υπολογιστή σας. Μόλις το σύστημα σας ανοίξει, απλά πηγαίνετε στο Windows Update και να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μια που ονομάζεται “Ενημέρωση για τα Windows 8.1 για συστήματα βασισμένα σε x64 (KB2919442) – (S14 Προαπαιτούμενο v01.0008)” αυτό είναι το patch κυκλοφόρησε από τη Microsoft για να προετοιμάσετε τον υπολογιστή σας για τα Windows 8.1 Update 1.

Εγκαταστήστε το και στη συνέχεια ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις και αυτή τη φορά θα πρέπει να πάρετε ένα patch KB2919355 που περιέχει πραγματικά όλο το Windows 8.1 Update 1.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS