ΑρχικήinetΠρο των θυρών το DirectX 12 της Microsoft

Προ των θυρών το DirectX 12 της Microsoft

Η Microsoft προανήγγειλε την παρουσίαση της νέας έκδοσης του DirectX, στις 20 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

directx-12

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός teaser site της Microsoft σε συνδυασμό με ένα tweet, από ένα λογαριασμό με την ονομασία DirectX 12. Στην ιστοσελίδα που δημοσιεύθηκε η ανακοίνωση προβάλλονται επίσης τα λογότυπα εταιρειών όπως οι AMD, Intel, Nvidia και Qualcomm, δηλαδή των εταιρειών κατασκευής επεξεργαστών και chipsets γραφικών, που υποστηρίζουν το πρότυπο DirectX.

Το DirectX 12 αποτελεί την τελευταία προσθήκη σε μια μακρά σειρά από API (Application Programming Interface) τα οποία έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν στις πλατφόρμες της Microsoft να διαχειρίζονται video games και αρχεία πολυμέσων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το DirectX 12 θα δοθούν κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι developers φέρονται να ζήτησαν από τη Microsoft, καλύτερα εργαλεία για να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις σε κάθε είδους πλατφόρμα: PC, tablet, smartphone και κονσόλα. Προφανώς η Microsoft «απαντάει» στην απαίτηση προσφέροντας το DirectX 12.Η τελευταία έκδοση του DirectX εκδόθηκε μαζί με τα Windows 7, τον Οκτώβριο του 2009. Γενικότερα, η Microsoft έχει δημιουργήσει την παράδοση οι νεότερες εκδόσεις του DirectX να παρουσιάζονται σε συνδυασμό με νέα λειτουργικά συστήματα. Εάν ακολουθηθεί η παράδοση και σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε το DirectX 12 σε συνδυασμό με τα Windows 9, τα οποία αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους εντός του 2015.

Πηγή: naftemporiki.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS