ΑρχικήinetΔωρεάν υπηρεσία μουσικής από τη Samsung

Δωρεάν υπηρεσία μουσικής από τη Samsung

Το Milk  Music αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας να εισέλθει σε μία «αρένα» στην οποία κυριαρχούν προς το παρόν δυνατά ονόματα όπως το Spotify, το Pandora και το iTunes Radio.

dorean-upiresia-mousikis-apo-ti-samsung

Μία δωρεάν υπηρεσία streaming μουσικής, ονόματι Milk Music, λάνσαρε η Samsung. Η εν λόγω υπηρεσία προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στη σειρά τηλεφώνων και tablets Galaxy της εταιρείας στις ΗΠΑ, και περιλαμβάνει πάνω από 200 ραδιοσταθμούς και 13 εκατ. τραγούδια.

Το Milk  Music αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας να εισέλθει σε μία «αρένα» στην οποία κυριαρχούν προς το παρόν δυνατά ονόματα όπως το Spotify, το Pandora και το iTunes Radio. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο Ντάρεν Τσούι, αντιπρόεδρος του τμήματος μουσικής της Samsung Media Solutions, θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια: «νιώθουμε ότι, αν και ο τομέας είναι ανταγωνιστικός, υπάρχει χώρος για βελτίωση».

Όπως ανακοινώθηκε, η υπηρεσία θα μπορεί να γίνει download δωρεάν μέσω του Google Play και για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα δεν θα έχει διαφημίσεις. Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχο εγχείρημα είχε προβεί και στο παρελθόν, με το Music Hub (2012), η λειτουργία του οποίου ωστόσο τερματίστηκε.

Το Milk Music δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αναζητήσει σταθμούς στην οθόνη αφής μετακινώντας το δάχτυλό του εν είδει «βελόνας» παλιού ραδιοφώνου. Επίσης μπορεί να επισημάνει τραγούδια που του άρεσαν, να τα βάλει σε playlists και να επιλέξει σταθμούς βάσει καλλιτεχνών που παίζονται. Επίσης, δεν απαιτείται signup ή είσοδος μέσω λογαριασμού κάποιου κοινωνικού δικτύου.

Πηγή: naftemporiki.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS