ΑρχικήinetΔιαθέσιμη η πρώτη beta του VLC media player από το Windows Store

Διαθέσιμη η πρώτη beta του VLC media player από το Windows Store

Η πολύ γνωστή εφαρμογή VLC media player για τα Windows 8.1 είναι επιτέλους στο Windows Store. Αν και η διαδικασία ανάπτυξης έχει πάρει περισσότερο από ένα χρόνο, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σαν beta build για x86 και x64 εκδόσεις του σύγχρονου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

vlc for windos 8

Η εφαρμογή VLC για τα Windows 8.1 ανακοινώθηκε επίσημα στα τέλη του 2013, όταν η VideoLAN ξεκίνησε αναζήτηση χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter για να αποκτήσει τα απαραίτητα κεφάλαια μετατροπής της περίφημης εφαρμογής για τα Windows 8. Από τότε μέχρι σήμερα υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις, καθώς παρουσιαζόταν διάφορα τεχνικά θέματα.

“Το VLC για τα Windows 8 είναι ένα πειραματικό port του VLC media player για την πλατφόρμα του WinRT. Το VLC media player είναι μια εφαρμογή ανοικτού κώδικα που παίζει όλες τις μορφές αρχείων πολυμέσων, από αρχεία, streams και τους δίσκους σε όλες τις πλατφόρμες. Η εφαρμογή αυτή παίζει τις περισσότερες μορφές αρχείων βίντεο, όπως Ogg, FLAC και MKV,” αναφέρει η επίσημη περιγραφή της εφαρμογής που δημοσιεύθηκε στο Windows Store.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS