ΑρχικήinetFIA Athens 2014 Ξεκινά στις 18 Μαρτίου το Ετήσιο Συνέδριο για το...

FIA Athens 2014 Ξεκινά στις 18 Μαρτίου το Ετήσιο Συνέδριο για το Διαδίκτυο του Μέλλοντος

future-internet-assembly-fia-athensΤην Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 διοργανώνεται το Future Internet Assembly – FIA Athens 2014, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κόσμο για το «Διαδίκτυο του Μέλλοντος». Με βασικό άξονα τη διαμόρφωση του νέου διαδικτυακού τεχνολογικού τοπίου με την ολοκλήρωση λογισμικού, δικτύου και υπολογιστικού νέφους (cloud computing), το συνέδριο θα συγκεντρώσει κορυφαίους εκπροσώπους του ακαδημαϊκού χώρου, εταιρειών προηγμένων δικτυακών τεχνολογιών, υποδομών, εφαρμογών, υπηρεσιών και περιεχομένου, αλλά και αξιωματούχους και εμπειρογνώμονες από δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς από όλη την Ευρώπη. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στην διεύθυνση
http://www.fi-athens.eu/program

  • Το FIA Athens 2014 πραγματοποιείται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών έως τις 20 Μαρτίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Παρακολουθήστε τις εξελίξεις από το @FIAAthens2014

Στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου θα συμμετέχουν πάνω από 40 έργα, σε επτά θεματικούς τομείς: Net Futures, FIRE, Connected Smart Cities, FI-PPP, Cloud Computing, Software and Services, Network Technologies, International Cooperation. Θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 40 παρουσιάσεις.

To FIA Athens 2014 διοργανώνεται από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνιακά Δίκτυα, Περιεχόμενο και Τεχνολογίες – CONNECT της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το συνέδριο θα καλωσορίσει ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστος Βασιλάκος και εκπρόσωποι της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Neelie Kroes.

In.gr Τεχνολογία

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS